سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بارالها ! دوستی ات را محبوب ترین چیزها نزدم گردان . ترس از خودت را ترس بارترین چیزها برایم قرار ده و با شوق دیدارت، نیازهای دنیا را از من ببُر و هر گاه چشمْ روشنی اهل دنیا را از دنیایشان قرار دادی، چشمم را با عبادتت روشن کن . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]

     نکته جانسوز و قابل تأمل در این جریان، دشمنی نظام کفر و جنود شیطانی با اسلام عزیز نیست؛ چون اصولاً فلسفه وجود و حضور تفکرات و نیروهای ضد دینی، تقابل با اندیشه الهی و تلاش برای امحای این مکتب می‌باشد و طبق قاعده «فبعزتک لأغوینهم اجمعین، إلا عبادک منهم ألمخلصین» (ص/ 82 و 83) تمام همت و ظرفیت این نظام‌ها خواه‌ناخواه در راه تفکر شیطانی و گمراه‌سازی نوع بشر برای استخدام او در مسیر غیر انسانی صرف خواهد شد. در برابر این قاعده ضد دینی و خصمانه ابلیس و جنودش، قاعده‌ای الهی و مترقی برای برون‌رفت از بحران‌آفرینی دشمنان وجود دارد که «إن ألشیطان لکم عدو فأتخذوه عدواً» (فاطر/6) این قاعده بر این فرض مبتنی است که ابلیس و جنودش قطعاً و حقیقتاً دشمن شما هستند و یک دشمنی دیرینه و زائل ناشدنی با نوع بشر دارند. پس انتظار دوستی از آن‌ها نباید داشت؛ ولی بخش دوم سخن، راهکاری راهگشاست که باید با شیطان دشمنی کرد و اگر در دشمنی با شیطان دچار تردید و یا تسامح شویم، به راحتی و با ذلت تمام، گرفتار دام مرگبار او خواهیم شد.

     حادثه دلخراش و مرگبار زمانی اتفاق خواهد افتاد که اولاً قوای رحمانی و کسانی که در اردوی سپاه الهی حتی به عنوان سیاهی لشگر و نه از دل و جان خیمه زده‌اند، در دشمنی با شیطان تساهل کنند و به سرانجامی برسند که دست در دست شیطان فشرده و در آغوش عوامل کفر آرام بگیرند و در نهایت مورد سوءاستفاده آن‌ها قرار گرفته، زبانشان، نگاهشان، قلمشان، موضعشان، حرکاتشان و منش‌شان کفرآلود گردد و در یک کلام به عنوان مزدور اجانب و کفار معرفی و شناخته شوند. و ثانیاً عده‌ای دیندار هم که توانایی دشمنی با قوای کفر و مقابله با جریان مهاجم رادارند، تنبلی به خرج داده و از عهده مبارزه به عنوان یک رسالت الهی و مقدس برنیایند و در یک کلام به خواب خرگوشی فرو روند و یا اینکه از اندیشه خود بد دفاع نمایند. این اتفاقات نه تنها به تقویت قوای دشمن نهایت خدمت را می‌کند؛ بلکه در تضعیف روحیه نیروهای رحمانی و کاشتن بذر تردید و یأس در دل مردم دین‌مدار تأثیر بسزایی دارد.

     یکی از مسائلی که در روزهای اخیر مطرح شده و قوای استکبار برای نابودی آن بیش از پیش کمر همت بسته‌اند، مسأله حجاب است. شاید اگر فقط کشورها و تفکرات ضد دینی همچون آمریکا و انگلیس و تفکر صهیونیستی در صف مقدم جریان مبارزه با حجاب قرار داشتند، تأثیر چندانی در ایجاد تردید و حرکات غیر دینی دختران و پسران جوان ما نداشت. آنچه که امروز جوانان ما را با شبهه حجاب مواجه ساخته و آن‌ها را به سوی دام خطرناک بی‌بندوباری و بی‌حجابی رهنمون می‌کند، از یک طرف قرار گرفتن عده‌ای مسلمان‌نما بعضاً با ظاهر یک عالم دینی در صف مخالفان حجاب است و از سوی دیگر دفاع ناقص و بی‌برنامه و بعضاً غیر انسانی ما از اندیشه‌های دینی و تقابل غیر هشیارانه با دسیسه‌های مخالفان است. البته باید به این موارد، تبلیغات بی‌نقص و جذاب و دلفریب دشمن را نیز افزود که ماهرانه همه آنچه که بی‌عفتی و شیطان‌زدگی نام دارد را به عنوان لذت‌بخش‌ترین و آرام‌بخش‌ترین هدایای اندیشه ضد دینی به مردم ما تقدیم می‌کند. تنها چیزی که در این جنگ نامتقارن و در کوران بی‌تدبیری ما و امکانات تبلیغاتی شگرف دشمن هرگز نمی‌تواند به وجدان مخاطبان‌مان دروغ بگوید، اقناع آن‌ها از طریق استدلال و برانگیختن شعور عقل و منطق است که حجت را تمام کرده و راه نفوذ مغالطه و نفاق را بر دشمنان مغرض می‌بندد.

     مسأله ای که امروز برخی داخلی‌ها و دایه‌های مهربان‌تر از مادر تحت عنوان نقض حقوق بشر و دیکتاتوری دینی در ایران به آن می‌پردازند، مسأله حجاب اقلیت‌های دینی غیر مسلمان در ایران است که در چند سطر به آن می‌پردازیم. این افراد با فعالیتهایی چون امضاء کمپین و تشکیل کارگروه و جنبش و ... نه تنها این موضوع را هدف قرار داده‌اند؛ بلکه مسأله حجاب مسلمانان را هم با استدلالات به ظاهر منطقی اما بی‌اساس مورد هجمه قرار می‌دهند.

     در مسأله حجاب به عنوان یک فریضه دینی باید دو نکته را مد نظر قرار داد:

1-       حجاب در اندیشه اسلامی یک مسأله اجتماعی است و رعایت آن در اجتماع هم امری ضروری و غیرقابل انکار می‌باشد. در برابر این سخن شاید گفته شود که حکومت و دیگران حق ندارند در انجام واجبات مسلمانان تجسس نموده و آن‌ها را به انجام اعمال واجب وادار نمایند.

     در پاسخ باید گفت که تجسس در امور عبادی و واجبات و محرمات مسلمانان زمانی ممنوع است که از حریم خصوصی آن‌ها فراتر نرود. مثلاً اگر کسی در حریم خصوصی خود مرتکب شرب خمر و یا ترک نماز می‌شود، کسی حق ندارد به منظور تجسس در این باره به حریم خصوصی او راه یابد؛ اما همین تخلفات اگر در معرض دید عموم و در ملأ عام انجام گیرد، شخص متخلف مورد تنبیه و مجازات قرار گرفته و به پایبندی به انجام فرائض، ملزم خواهد شد؛ چرا که کمترین جرم او این است که قبح یک امر حرام را در جامعه از بین برده است. اما مسأله حجاب قصه کاملاً متفاوتی دارد؛ چون اصولاً وضع حجاب به عنوان یک فریضه، از بیخ و بن امری اجتماعی است و در حریم خصوصی افراد معنا و مبنایی ندارد. پس وقتی این فریضه در جامعه رعایت نشود؛ فارغ از ریخته شدن یا نشدن قبح آن و هر مسأله دیگری، شخص خاطی باید ملزم به رعایت حدود شرعی گردد.

     از طرف دیگر یک انسان آزاد است که دین را بعنوان یک دستورالعمل کامل فردی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی بپذیرد و یا از پذیرش آن سرباز زند. اگر دین را بپذیرد، در اینصورت باید به تمام مبانی و احکام دینی پایبند باشد و گرفتن بخشی از دین و رها کردن بخش دیگر، از منظر عقلا و هر انسان منطقی کاری غیر عقلانی و مضحک است. البته هنوز هم کسانی هستند که در تفسیر آیه شریفه «لا إکراه فی ألدین» (بقره/256) معتقدند که در دینداری مردم هیچ اجباری نیست؛ در حالی که این تفسیر غلط است. آنچه که اجباری در آن نیست، انتخاب یک دین است نه دینداری. در واقع افراد آزادند که هر دینی را می‌خواهند برگزینند اما وقتی برگزیدند، باید به تمام احکام آن مقید و پایبند باشند در غیر این صورت دیگر دین معنایی نخواهد داشت.

2-       اگر حجاب یک امر اسلامی است، چرا پیروان سایر ادیان باید در جامعه اسلامی ملزم به رعایت آن باشند؟ این خلاف آزادی، حقوق بشر و دموکراسی است.

     در پاسخ باید عنوان کرد که اولاً طبق همان قانون دموکراسی و حقوق بشر، اگر گروهی اکثریت اعضای یک جامعه را تشکیل دادند و حکومت را به دست گرفتند، حق دارند که بر اساس قانون خود و بر مبنای احترام به حقوق اقلیت رفتار نمایند. پس اگر حکومت اسلامی در ایران متولد شد، باید در جامعه قوانین خود را که برخاسته از ابعاد اجتماعی اسلام عزیز است، در جامعه پیاده نماید. ثانیاً همان آزادی که مدافعان نقض حجاب از آن حرف می‌زنند، باید به نحوی باشد که مزاحمتی را برای سایر افراد ایجاد نکند؛ در غیر این صورت محکوم و مردود خواهد بود.

     حال اگر حقوق اقلیت دینی در آزادی حجاب را بپذیریم، باید به این پرسش نیز پاسخ بدهیم که آیا این آزادی به نقض حقوق دیگران و سلب آزادی دیگران منجر نخواهد شد؟ پرواضح است که آزادی یک اقلیت در حجاب با آزادی یک فرد مسلمان منافات دارد؛ چرا که از سویی باعث آزار و دغدغه روانی مردان مؤمن شده و با ایجاد مزاحمت فکری و مشغولیت‌های ذهنی برای مؤمنان، حضور مؤثر و کارآمد آن‌ها در جامعه را تحت تأثیر منفی قرار می‌دهد و از سوی دیگر نقض احکام اسلامی به عنوان دین حاکم و تهدید مبانی دین مبین اسلام را در پی خواهد داشت که این دو امر کاملا مخالف هرگونه آزادی و حقوق بشر و دموکراسی مدنظر مخالفان خواهد بود. این در حالیست که رعایت حجاب اقلیت‌ها در جامعه نه تنها محدودیت و سلب آزادی آن‌ها را در پی نخواهد داشت؛ بلکه سلامت و امنیت روانی را به عنوان ارمغان حجاب، به آن‌ها هدیه می‌دهد. 



کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/7/9:: 8:39 صبح     |     () نظر

خبرگزاری فارس: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به تشریح خاطره‌ای بیان نشده از مقام معظم رهبری در سال دفاع مقدس که بنی‌صدر فرمانده کل قوا بود، پرداخت.

خبرگزاری فارس: خاطره منتشر نشده محسن رضایی از حضور مقام معظم رهبری در جبهه‌ها‌

 

 محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ‌جمع مردم قزوین در مسجد محمد رسول‌الله این شهر اظهار کرد: در ابتدای سال‌های پیروزی انقلاب و سال نخست دفاع مقدس بنی‌صدر که فرمانده کل قوا بود اجازه دفاع به نیروهای انقلابی نمی‌داد به طوری که شهید جهان‌آرا را از اتاق جنگ دزفول به این بهانه که اینها پاسدار است‌ ‌بیرون انداخت.

وی در ادامه به خاطره‌ منتشر نشده از حضور مقام معظم رهبری در سال‌های نخست دفاع مقدس اشاره و تشریح کرد: در ماه دوم جنگ تحمیلی بود که مقام معظم رهبری با من تماس گرفت و گفت که به اهواز برویم چند ساعت بعد در فرودگاه مهرآباد به یکدیگر ملحق شدیم و قرار بود با هواپیمای فالکون فرانسوی که قدرت مانور فراوانی داشت به سمت اهواز پرواز کنیم.

فرمانده سپاه در دروان دفاع مقدس افزود:‌ چند ساعتی گذشت و از هواپیمای فالکون خبری نشد که پس از پرس‌وجو متوجه شدیم بنی‌صدر گفته ‌به اینها فالکون ندهید.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: مقام معظم رهبری تأکید داشتند که چون ما قول داده‌ایم باید به سمت اهواز حرکت کنیم و با هزار زحمت با یک هواپیمای شبیه هواپیماهای جنگ جهانی دوم که حایلی بین مسافران و خلبان نداشت به سمت اهواز پرواز کردیم.

رضایی اضافه کرد: پس از یک ساعت و نیم پرواز به ارتفاعات زاگرس رسیده بودیم که خلبانان مضطرب و مشوش بودند وقتی علت را جویا شدیم گفتند قطب‌نما از کار افتاده و ممکن است به خاک دشمن برویم.

وی عنوان کرد:‌ در همین لحظات مقام معظم رهبری گفتند با بی‌سیم هواپیما با اهواز ارتباط برقرار کرده و مسیر را پیدا کنید که خلبان اعلام کرد بی‌سیم نیز از کار افتاده و هرچه فرکانس‌ها را عوض کردیم هیچ ارتباط با اهواز و هیچ جای دیگر برقرار نشد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تشریح این خاطره و اینکه هواپیما مشخص نبود به سمت کویت یا عراق می‌رود بیان کرد: در همین حین مقام معظم رهبری دستور بازگشت را صادر کردند‌‌ پس از مدتی ‌خلبانان دوباره دست و پاهایشان را گم کرده و حسابی مضطرب ‌شد‌ند.

رضایی خاطرنشان کرد: علت اضطراب ‌را که از خلبانان جویا شدیم اعلام کردند تا 10 دقیقه دیگر سوخت نداریم و در همین حال بود که همه در هواپیمای قدیمی مشغول ذکر گفتن بودیم که یک شهر بزرگ زیر پایمان نمایان شد.

وی افزود: با دستور مقام معظم رهبری به سمت شهر حرکت کرده و پس از فرود متوجه شدیم آن شهر اصفهان است. به محض ورود به فرودگاه اصفهان خلبانان گفتند تا 2 دقیقه دیگر بیشتر سوخت نداشتیم و فرودمان در این شهر معجزه الهی بود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: پس از برکناری بنی‌صدر ضد انقلاب که می‌دانست دیگر امیدی ندارد و مدیریت سیاسی دولت عوض شد رجایی را شهید کرد و سپس با مدیریت حکیمانه مقام معظم رهبری در دوران ریاست جمهوری دفاع مقدس به خوبی مدیریت و ملت ایران حماسه‌ساز شدند.

رضایی با اشاره به عملیات ثامن‌الائمه گفت: امسال که سالگرد عملیات ثامن‌الائمه با میلاد امام رضا (ع) مصادف شد‌ اتفاق نیکویی بود زیرا این عملیات نخستین عملیات موفق پس از اشغال ایران بود.

وی عنوان کرد: اگر یک شهر هم در زمان جنگ 8 ساله در دست دشمن می‌ماند امروز نمی‌توانستیم سر بلند کنیم و آن حماسه و شور را رزمندگان، بسیجیان، سپاهیان و ارتشیان آفرید‌ند که سنگر به سنگر جنگیده و همه شهرها را آزاد کردند تا برای نخستین بار در تاریخ ایران چنین حماسه‌ای رقم بخورد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: امنیتی که امروز از آن برخورداریم حاصل خون شهداست زیرا تا پیش از این و حتی همین 50 سال قبل بحرین نیز از ایران جدا شده بود ولی دشمنان این مملکت اوضاع ایران را محاسبه نکرده و متوجه نبودند که نه تنها حکومت این کشور دیگر شاهنشاهی نیست بلکه ایمان الهی در دل رزمندگان موجب تحول شده بود.

رضایی اذعان کرد: فداکاری بدون ادا و خدمت بی‌منت تحول عظیمی بود که در سال‌های نخستین انقلاب ایجاد شده بود به طوری که رزمندگان اسلام دفاع در راه حفظ انقلاب و کشور را وظیفه خود دانسته و با گام‌ برداشتن در این مسیر احساس غرور می‌کردند.

وی تأکید کرد: دستاورد بزرگ این دفاع مقدس علاوه بر جدا نشدن قطعه‌ای از خاک کشور تقویت بنیه دفاعی و قدرت نظامی کشور است که این دفاع را بی‌نظیر می‌کند.


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/7/9:: 8:38 صبح     |     () نظر

 بهترین راه دفاع در برابر فیشینگ، نرم‌افزارهای مخرب، سرقت اطلاعات و حمله به حریم خصوصی‌تان خود شما هستید. بهتر است این پنج قانون را برای محافظت از خود و هویت‌تان در دنیای اینترنت و فضای مجازی به خاطر بسپارید. اگرچه مشکلات دنیای آنلاین بیشتر تکنولوژیکی است، اما راه‌حل‌های رفتاری دیگری هم وجود دارد که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

 

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور در دنیای تکنولوژی مانند خوردن سبزیجات برای سلامتی است. همه ما می‌دانیم که این کار را باید انجام دهیم با این حال اکثرا از انجام آن سرباز می‌زنیم. تغییر کلمه عبور خود، بخشی از مشکل است. جایگزین کردن کلمه عبور مناسب به جای کلمه عبور قبلی، خود مشکل دیگری است ضمن این‌که استفاده از یک کلمه عبور برای چند حساب کاربری هم مشکل عمده‌ای است که بیشتر افراد به آن توجهی ندارند.

وقتی یک سایت بزرگ هک می‌شود، هکر فرصت‌طلب می‌تواند با استفاده از درز اطلاعات به بیرون مانند نام کاربری، ایمیل و کلمه عبور از آنها سوء‌استفاده کرده و در سایت‌های دیگری از آنها سود جوید. با این روش او شانس خود برای دسترسی به اطلاعات دیگری را افزایش می‌دهد که با یک ترفند ساده می‌شود از دسترس او دور نگه داشت. به نظر می‌رسد داشتن یک استراتژی ایده‌آل برای کلمه عبور مانند انتخاب کلمه عبور 20 کاراکتری مرکب از اعداد و حروف برای هر یک از حساب‌های شما به صورت ماهانه می‌تواند بسیار سودمند و کارا باشد. البته شاید یک استراتژی معقول‌تر این باشد که شما هر سه ماه یکبار یک کلمه عبور هشت کاراکتری مرکب از اعداد و حروف برای حساب‌هایتان بگذارید.

آشنایی با قوانین مربوط به پست الکترونیک

شاید کمی خنده‌دار به نظر برسد که یک ایمیل از طرف بانکی که شما در آن حساب ندارید به شما برسد و درخواست اطلاعات شماره حسابی را که مربوط به شما نیست، داشته باشد. این نوع از کلاهبرداری یا فیشینگ بسیار ناشیانه بوده و اغلب به جایی نمی‌رسد.

اما موضوع زمانی که از بانک خود شما یک ایمیل ظاهرا مشروع دریافت کنید ،دیگر خنده‌دار نیست. بعضی کلاهبرداران با تکرار ایمیل یک سازمان و بعضا آدرس دقیق آنها اقدام به کلاهبرداری می‌کنند. روش‌های زیادی برای تشخیص این نوع حمله پیشرفته وجود دارد، اما یک تکنیک کاملا تضمین شده برای انجام این کار وجود دارد: چک کردن هِدرهای ایمیل.

هدرهای یک ایمیل نشانه‌هایی است که ما را به منشا ارسال آن راهنمایی می‌کند. روش‌های پیدا کردن هدر از برنامه‌ای به برنامه‌ای دیگر متفاوت است، اما معمولا در جایی مانند سربرگ viwe(مثلا در جی‌میل در سربرگ ویو، برچسب Show Original و در یاهو میل در سربرگ ویو، برچسبsource )‌ قرار دارد. با کلیک کردن روی این برچسب می‌توانیم هدر را ببینیم که شبیه به یکسری خطوط کد است. به دنبال خطی بگردید که در آن کلمه Received from قید شده است. اگر آدرس ذکر شده در این خط با آدرس ایمیل بانک یا سازمان مد نظر مطابقت نداشته باشد میل دریافتی یک میل تقلبی است.

پنهان کردن رد پا

معمولا سایت‌های رایگان توسط تبلیغات پشتیبانی می‌شود و تبلیغات اینترنتی چنانچه به درستی هدفگذاری شود، برای تبلیغ‌کنندگان از دیگر تبلیغات مانند تبلیغات در رسانه‌ها اهمیت بیشتری دارد. با استفاده از فایل‌هایی به نام کوکی‌های ردیاب، وب‌سایت‌ها اطلاعاتی در مورد عادات شما در مراجعه به سایت‌ها و صفحات مختلف وب جمع‌آوری می‌کنند تا برای خدمت به آگهی‌ها در جاهای دیگر از آنها استفاده کنند. جستجو برای یک محصول در آمازون می‌تواند به تبلیغ همان محصول در گوگل هم منجر بشود. جستجوی چیز دیگری در گوگل هم ممکن است به تبلیغ آن محصول در فیس‌بوک منجر شود.

بهترین راه برای جلوگیری از این ردیابی‌ها، نصب یک مرورگر با آپشن‌های اضافی است.

نکته: تغییر کلمه عبور، آشنایی با قوانین مربوط به پست الکترونیک، جلوگیری از برداشت اطلاعات مکانی، رمزگذاری اطلاعات تبادل شده و مدیریت هویت شخصی پنج راهی است که با رعایت آنها می‌توانید از یک اینترنت امن لذت ببرید

 

کاربران فایرفاکس می‌توانند با دانلود کردن نسخه رایگان نرم‌افزاری به نام

کاربران فایرفاکس می‌توانند با دانلود کردن نسخه رایگان نرم‌افزاری به نام

Priv3 و نصب آن، توانایی سایت‌های شبکه‌های اجتماعی و موتورهای جستجو برای ردیابی حرکات آنلاین شما را محدود کنند. کاربران گوگل کروم هم می‌توانند از Adblock Plus استفاده کنند که می‌تواند برای جلوگیری از ردیابی یا اجرای تبلیغات استفاده شود. البته به یاد داشته باشید که بسیاری از سایت‌های مورد علاقه شما به دلیل درآمد ناشی از تبلیغات سرپا است.

اصرار بر رمزگذاری

معمولا وقتی با یک سایت در تعامل هستید و به عنوان مثال متنی را در یک باکس تایپ کرده و برای آن سایت می‌فرستید، روند کار به این شکل است که اطلاعات اغلب از طریق یک شبکه Wi-Fi ارسال و دریافت می‌شود. - مشکل چنین سیستمی این است که این اطلاعات که از جمله کلمه عبور شما هم می‌تواند باشد- ممکن است در معرض دید دیگر افراد شبکه قرار گیرد. دسترسی آزاد به ابزارهای ردیاب بسته‌ها(packet-sniffing) مانند Firesheep فایرفاکس، سرقت اطلاعات در شبکه‌های عمومی مانند کافی‌شاپ‌ها و فرودگاه‌ها را به شکل ترسناکی آسان ساخته است.

معمولا سایت‌های معتبر و قانونی از پروتکلی به نام SSL استفاده می‌کنند که پروتکلی برای رمزنگاری داده‌هاست و اطلاعات را قبل از ارسال توسط کاربر به سمت سایت و بالعکس کدگذاری می‌کند. سایت‌هایی که از این پروتکل استفاده می‌کنند دو ویژگی دارند: اول این‌که آدرس آنها به‌جای http باhttps شروع می‌شود و علامت (آیکون) یک قفل کوچک در انتهای نوار آدرس آنها ظاهر می‌شود. چنانچه شکل قفل شکسته شده یا رنگ آن قرمز باشد، یعنی این‌که گواهی SSL سایت منقضی یا نامعتبر شده یا به عبارت دیگر داده‌های شما دیگر از امنیت کافی برخوردار نیست. البته ممکن است سایت‌هایی که برای ورود و تراکنش‌ها از SSL استفاده می‌کنند تمامی اعمال انجام شده در سایت را تحت این پروتکل و به شکل امن انجام ندهند. برای فریب دادن یک سایت برای استفاده از SSL بسادگی می‌توان با اضافه کردن حرف S به http در قسمت آدرس این کار را انجام داد. چنانچه سایت از پروتکل SSL پشتیبانی کند، داده‌های شما رمزنگاری خواهد شد. (کاربران فایرفاکس می‌توانند با نصب نرم‌افزار «HTTPS Everywhere» این فرآیند را به طور خودکار انجام دهند.)

مدیریت اطلاعات هویتی

در هر جایی که دسترسی به اینترنت ممکن است، امکان دارد از هر نوع اطلاعاتی که روی شبکه‌های اجتماعی ارسال می‌کنید ، علیه خود شما استفاده شود. احتیاط در محتوای اطلاعات قرار داده شده روی صفحه فیس‌بوک، توئیتر یا حساب کاربری در سرویس شبکه اجتماعی ـ تجاری شرط عقل محسوب می‌شود. سایت‌های شخص ثالث بی‌شماری براساس اطلاعات هویتی کاربران در گوگل، فیس‌بوک و توئیتر اقدام به ثبت سرویس‌های جدید یا ارسال نظرات برای آنها می‌کنند. اگر شما با نام کاربری که مرتبط با نام واقعی شماست وارد یک سایت شوید، باید انتظار داشته باشید که اطلاعات مزاحم و به درد نخور بسیاری که بعضا همان چیزهایی است که خودتان ارسال کرده‌اید دوباره برای شما ارسال شود. اگر نمی‌خواهید این اتفاق برای شما بیفتد و سایتی نیاز به نام کاربری شما در یکی از شبکه‌های اجتماعی دارد، بهتر است از یک نام کاربری ساختگی (جعلی) استفاده کنید. شبکه‌هایی مثل توئیتر و گوگل این اجازه را به شما می‌دهند، اما فیس بوک چنین اجازه‌ای را به شما نمی‌دهد.


 مترجم: آتنا حسن‌آبادی


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/7/8:: 2:7 عصر     |     () نظر


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/7/8:: 11:38 صبح     |     () نظر

آیا می دانید که ...
 


1- یک سوسک حمام می تواند 9 روز بدون سر زندگی کند تا اینکه از گرسنگی بمیرد.
2- یک کوروکودیل نمی تواند زبانش را بیرون بیاورد.
3- حلزون می تواند 3 سال بخوابد.
4- به طور میانگین مردم از عنکبوت بیشتر می ترسند تا از مرگ!
5- اگر جمعیت چین به شکل یک صف از مقابل شما راه بروند، این صف به خاطر سرعت تولید مثل هیچ وقت تمام نخواهد شد.
6- خطوط هوایی آمریکا با کم کردن فقط یک زیتون از سالاد هر مسافر در سال 1987 توانست 40000$ صرفه جویی کند.
7- ملت آمریکا به طور میانگین روزانه 73000 متر مربع پیتزا می خورند.
8- چشم های شترمرغ از مغزش بزرگتر است.
9- بچه ها بدون کشکک زانو متولد می شوند. کشکک ها در سن 2 سالگی تا 6 سالگی ظاهر می شوند.
10- پروانه ها با پاهایشان می چشند.
11- ادرار گربه زیر نور سیاه می درخشد.
12- تعداد چینی هایی که انگلیسی بلدند، از تعداد آمریکایی هایی که انگلیسی بلدند، بیشتر است!!
13- هیچ وقت نمی توانی با چشمان باز عطسه کنی.
14- در مصر باستان افراد روحانی تمام موهای بدن خود را می کندند حتی ابروها و مژه ها.
15- کوتاه ترین جنگ در تاریخ در سال 1896 بین زانزیبار و انگلستان رخ داد که 38 دقیقه طول کشید.
16- چیتا یا یوزپلنگ سریعترین حیوان خشکی است. او در عرض فقط 3 ثانیه 100کیلومتر در ساعت سرعت می گیرد. رکوردی که حتی سریعترین خودروهای فراری هم نتوانسته اند بشکنند.
17- شتر در 3 دقیقه 95 لیتر آب می خورد.
18- تنها قسمت زنده بدن که خون ندارد، قرنیه چشم است.
منبع: فصلنامه عطش، شماره 5

کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/7/8:: 11:33 صبح     |     () نظر

<   <<   21   22   23   24   25   >>   >
درباره
صفحه‌های دیگر
پیوندها
لیست یادداشت‌ها
آرشیو یادداشت‌ها