سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سزاوارتر مردم به بخشودن ، تواناترشان است به کیفر نمودن . [نهج البلاغه]

چشمان پف کرده، از مشکلاتی است که زیبایی را تحت تأثیر قرار می‌دهد. زنان و مردان اغلب در دهه 20 و 30 زندگی با این مشکل مواجه می‌شوند و با گذشت زمان این وضع بد‌تر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از سایت افکار، آیا تا به حال شده وقتی از خواب بیدار می‌شوید، بیشتر از زمانی که به بستر می‌روید احساس خستگی کنید و درست زمانی که در آینه نگاه می‌کنید، تورمی زیر چشمان خود ملاحظه ‌کنید؟

چشمان پف کرده، کیسه باریکی زیر چشم و حلقه سیاه اطراف چشم همگی از مشکلاتی است که زیبایی را تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ زنان و مردان اغلب در دهه 20 و 30 زندگی با این مشکل مواجه می‌شوند و با گذشت زمان این وضع بد‌تر می‌شود.

*چرا چشمان متورم می‌شود، یا علت تشکیل کیسه زیر چشمان چیست؟

این مشکل اصولاً به تدریج بروز می‌کند و‌‌ همان طور که گفته شد، از پف کردگی ساده به کیسه‌های بزرگ زیر چشم تبدیل می‌شود. یکی از دلایل این امر از نظر متخصصان فرآیند طبیعی افزایش سن است. مقدار مشخصی از چربی به طور طبیعی زیر چشم وجود دارد که توسط بافت هم بند نگه داشته شده است.

به مرور با افزایش سن، این بافت هم‌بند سست‌تر شده و باعث می‌شود که چربی به سمت بیرون تمایل یابد و در نتیجه پف کردگی خفیفی زیر چشم ظاهر شود.

به مرور زمان این پف بزرگ‌تر شده، پوست خاصیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهد و تمام این اتفاقات منجر به تشکیل کیسه‌ای قابل توجه زیر چشمان می‌شود. سرعت وقوع این فرآیند بستگی زیادی به خصلت ژنتیکی دارد و اینکه چه زمان این فرآیند شروع شده است؛ یعنی ویژگی ارث در این زمینه نقش ایفا می‌کند.

عامل ارث به تنهایی در این زمینه مهم نیست، بلکه فاکتور سبک زندگی نیز در این بین حائز اهمیت است. آیا خود را از خوابیدن محروم می‌کنید؟ آیا غذاهای پُر نمک زیاد مصرف می‌کنید و بعد به دنبال آن مقدار فراوانی آب می‌نوشید؟ آیا به اندازه کافی ورزش نمی‌کنید؟ تمام این فاکتور‌ها سبب می‌شود که پف کردگی چشم زود‌تر از وقت انتظار ظاهر شود.

بعضی مواقع بیماری مزمن سینوسی و یا آلرژی دماغی باعث بروز این مشکل می‌شود؛ آماس و سپس خالی شدن تورم به صورت ممتد سبب شل شدن پوست و نهایتا تشکیل کیسه می‌شود، بنابراین اگر اغلب بینی شما گرفته، استخوان گونه و زیر ابرو درد دارد، چشمان خارش دارد و آبکی است و به نظر می‌رسد که پف کرده است، بهتر است به یک متخصص آلرژی مراجعه کنید.

شاید مداوای بیماری‌های سینوسی و آلرژیک خود به خود باعث رفع پف کردگی زیر چشم شود. تدبیر دیگری که در این زمینه ارائه می‌شود، این است که در هنگام خواب بالشی بزرگ زیر سر قرار دهید تا سر بالا‌تر از بقیه بدن قرار گیرد و به گونه‌ای زه کشی از بخش صورت انجام شود. با این روش تورم زیر چشم کاهش می‌یابد.

درمان‌های ممکن

در فرهنگ عامه درمان‌های مختلفی برای مقابله با این مشکل پیشنهاد شده است، مثلاً قرار دادن کیسه چای یخ کرده در محل پف، یک قطعه خیار، یا قرار دادن پشت قاشق یخ زده در محل، تمام این روش‌ها به طور موقت کارساز است، زیرا سرما به طور مؤثری در این زمینه عمل می‌کند.

یکی از متخصصان پوست معتقد است که کیسه چای سبز در این مورد مؤثر‌تر عمل می‌کند، زیرا حاوی مواد شیمیایی ضد التهابی به نام EGCG است که مانع از افزایش مایع زیر چشم می‌شود. نوعی درمان موقت دیگر که تأثیر طولانی‌تری دارد، تزریق مواد چگال افزاست که با عناوینی مثل Restylane و Judvederm وجود دارد و درست زیر چشم تزریق می‌شود.

بوتاکس نیز در این زمینه مؤثر شناخته شده است. تأثیر این مواد تزریقی هشت تا 9 ماه است، اما ماندگار‌ترین روش برای از بین بردن پف چشم، عمل جراحی است که طی آن میلی الکترونیکی باریکی در محل پف وارد کرده و باعث ذوب شدن چربی این محل می‌شود. این عمل با بیهوشی موضعی صورت می‌گیرد و دو هفته زمان لازم است تا محل جراحی التیام یابد. ضمناً این عمل هزینه چشمگیری دربردارد.


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/7/10:: 11:43 صبح     |     () نظر

 آیا تا به حال به سالمندان خود اندیشیده ایم؟ آیا نیازهاى آنان را با امکانات موجود وفق داده ایم؟

این موضوع که جمعیت جوان کشور رقم بسیار بالایى دارد و طبعاً این رقم در آینده جمعیت سالمند را مى سازد نگران کننده شده. سالمندى دوره کمال و پویایى آدمى است. سال هایى که به دلیل داشتن تجربه مى تواند بهترین کارآیى را داشته باشد. البته اگر خانواده ها گروه هاى سالمند را در میان خود باور کنند.
یکى از اقداماتى که در پایان سال 83 و در اوایل 84 صورت گرفته طرح گنجینه ها مى باشد که با اهداف احیا و اشاعه فرهنگ تکریم و بزرگداشت سالمند برگزار شده و مى شود، به گفته مسوولان ذى ربط سالمندان بالاى 65 سال مى توانند با مراجعه به دفاتر پستى و ارایه مدارک لازم کارت منزلت را دریافت کرده و از خدمات رفاهى شهردارى مثل اتوبوس، مترو، مراکز فرهنگى، تفریحى و ورزشى وکتابخانه استفاده رایگان داشته باشند

سالمندان تنها قشرى از مردم هستند که شاید تا حالا کمتر حرفى از آن ها به میان آمده و کمتر کسى بوده که به خاطر اطلاع از نیازهاى سالمندان به دنبال کتابى به این نام بگردد. یکى از دانشمندان به نام مک کئون معتقد است که پیرى عبارت است از تغییرات بیولوژیکى که در نحوه زیست ارگانیسم در طول زمان ظاهر مى شود.
این تغییر با کاهش نیروى حیاتى و تطبیقى یعنى کاهش قابلیت انطباق فرد با تغییر شرایط ناگهانى و ناتوانى در ایجاد تعادل مجدد همراه بوده و به تدریج دگرگونى هایى را در ساختمان و عمل اعضاى مختلف به وجود مى آورد.
سازمان بهداشت جهانى دوران هاى مختلف عمر را به پنج مرحله تقسیم کرده است: 1- از تولد تا 18 سالگى (دوران کودکى) 2- 18 تا 35 سالگى (دوران جوانى) 3- 35 تا 55 (دوران میانسالى) 4- 55 تا 65 سالگى (دوران مسنى) 5- 65 به بالا (دوران پیرى).
سالمندى دوره کمال، پربارى و بلنداى زندگى هر انسانى است، جایى از زندگى که با انبوهى از تجربه مى توان به گذشته، امروز و به فردا نگاه کرد.
در اینجا مى توان انسانى را دید که آرام و صبور و با گام هایى ملایم به دنیا و به موضوعات نگاه مى کند و در همین صبر و ملایمت است که نقش او و تفاوت هاى عمده اش با دیگر سنین آشکار مى شود. خردمندى و موشکافى که تجربه و علم به او آموخته است تا چگونه و چه هنگام رفتار کند و با مسایل برخورد نماید. این البته همه آن چیزى نیست که از سالمندى مى دانیم. در سوى دیگر، چهره اى را مى بینیم که غبار خستگى هاى زمان را بر خود دارد. کسى که مى خواهد فارغ از هیاهو و شتاب به خود، به زندگى و به دیگران بیندیشد. آیا مى تواند؟ این پرسش بزرگى است. آیا مى تواند؟ آیا مى تواند آرام و بى هیاهو درد خستگى را آرام کند؟ آیا مى تواند فرصت این را داشته باشد که از دوره جدید زندگى خود استفاده کند؟
جمعیت جامعه پیوسته در حال تغییر است و از این رو ترکیب و بافت آن نو و دگرگون شده است خانواده به جهت بحران هاى معاصر خود و برخى از آسیب هایى که آن را تهدید مى کند تعریف نو یافته است.
وضعیت اقتصادى جامعه متفاوت شده و از این رو بر دیگر حوزه ها از جمله در سیاست گذارى هاى اجتماعى و از این رو مدیریت منابع انسانى تاثیر گذاشته است. صورت بندى فرهنگى- اجتماعى جامعه تغییراتى یافته و مؤلفه هاى آن تعاریف جدیدى یافته اند. اکنون سوال این است در چنین شرایط نو و نه لزوماً مضطرب کننده، جایگاه سالمندان چگونه قابل تعریف است و آیا اساساً به این پرسش اهمیت داده و اندیشیده ایم؟ بررسى ها نشان مى دهد که سالمندان تنها یک درصد از مجموع قوانین تصویب شده را دارا هستند که از این مقدار 62 درصد اقتصادى، 22 درصد اجتماعى و 16 درصد رفاهى و بهداشتى است. دقت در همین سهم ناچیز نشان مى دهد که اغلب این مصوبات نیز به صورت پراکنده و یا در قالب آیین نامه هاى اجرایى دولت و سازمان ها مى باشد، همچنین نگاهى به مصوبات اجتماعى، آنچنان که گفته شد 22  درصد از مجموع یک درصد سهم سالمندان از کل قوانین مصوب، نشان مى دهد که این مقدار نیز اعتناى خاصى به مسایل و ضرورت هاى خاص و عمیق سالمندان نداشته اند.
علاوه بر این به جز مسایل و نیازهاى پایه همچون خانواده، هویت، اوقات فراغت و... این نیز اهمیت دارد که آیا راهکارى نیز براى حمایت از سالمندان در برابر خشونت ها و تهدیدها و آسیب ها اندیشیده و پیش بینى شده است.
مجموع این مطالعات و بررسى ها نشان مى دهد که سالمندان و سالمندى تعریف روشنى چه در نظام و قانونگذارى و چه در فرهنگ عمومى نیافته است. این وضعیت اگر چه زمینه بسط یافته و گسترده اى است ولى در عین حال شاید بتوان براى تاکید، آن را فقر و ابهام در وضعیت حقوقى سالمندان بدانیم. این زمینه ها که ما آن را بطور عمومى ابهام در تعریف و جایگاه سالمندى و سالمندان در برنامه ریزى فرهنگى، اجتماعى و اقتصادى مى خوانیم، نوعى نیاز براى تهیه و تدوین محورها و سرفصل هاى مهم سالمندى را به همراه آورد. این سر فصل ها عبارتند از سالمندى و تغییرات جمعیتى، جایگاه و موقعیت فرهنگى- اجتماعى سالمندان، هویت سالمندى و انتقال فرهنگى، مشارکت اجتماعى، خانواده، اوقات فراغت و ورزش، مراقبت و حمایت عمومى، بهداشت و سلامت، وضعیت اقتصادى و معیشت سالمندان، بازنشستگى، فضاهاى سالمندى، مصرف کالاهاى فرهنگى و آموزش و توانبخشى.
توصیه هاى اجرایى:
- رسانه هاى گروهى با استفاده از نتایج پژوهش ها در جهت آگاه نمودن هر چه بیشتر خانواده ها از مراحل سالمندى، ارزش نهادن به این گروه سنى و تغییر نگرش منفى آنان و سایر افراد جامعه، گامى مثبت بردارند.
- قوانین حمایت از سالمندان در کشور، متاسفانه به طور کلى جامع و کامل نبوده و بسیارى از مسایل و مشکلات سالمندان کشور با توجه به بافت فرهنگى، اجتماعى و اقتصادى نادیده گرفته شده اند. همچنین رشد جمعیت سالمندان در این عرصه ایجاد شده است. سازمان و انجمن ها با یک بررسى جامع و کافى نیازهاى جمعیت سالمند را بررسى کرده و قوانین متناسب را به قوه مقننه پیشنهاد نمایند.
- برنامه اى جهت افزایش سطح اطلاعات و آگاهى هاى بهداشتى سالمندان و خانواده ها از طریق رسانه هاى گروهى صدا و سیما، جراید علمى و... تهیه شود.
به منظور توسعه مراقبت هاى بهداشتى از سالمندان و کاهش هزینه ها و افزایش سهولت دسترسى همگان به خدمات مورد نظر، پیشنهاد مى شود که دامنه فعالیت موسسات خصوصى و خیریه با حفظ نظارت مرکزى گسترش یابد و مجوز تاسیس خانه سالمندان و مراقبت بسیار از سالمندان براساس ضوابط علمى و منطقى به افراد متخصص و ذى صلاح داده شود.
- ارزیابى واقع بینانه از امکانات مالى خانواده هایى که از افراد مسن نگهدارى مى کنند، به منظور ارایه کمک مالى و آموزش هاى لازم به خانواده هاى نیازمند.
- آماده نمودن بزرگسالان براى یک بازنشستگى مثمرثمر از نظر شغلى و اجتماعى و ایجاد تسهیلات لازم براى بهره گیرى از خدمات و تجربیات مفید و سازنده سالمندان در جامعه.
- به کارگیرى سازوکارهایى براى پیشگیرى از احساس انزوا و گوشه گیرى در افراد سالمند.
- اقدامات تبلیغى و ترویجى براى تبیین نقش، جایگاه، شأن و منزلت افراد سالمند در ساختار جامعه.
- تقویت نهادهاى عمومى دولتى و NGOهاى حامى سالمندان.
- وضع قوانین حمایت از سالمندان توسط سازمان هاى رفاهى.
- استفاده از تبلیغات در رسانه هاى گروهى توسط فیلم و سریال هاى تلویزیونى در خصوص حفظ احترام به سالمندان.
- نهادینه کردن احترام به آنان در بین کودکان نوجوانان و جوانان از طریق آموزش در کتب درسى در سطوح مختلف.
- تلاش براى حل مشکلات اقتصادى سالمندان به منظور استحکام روابط خانوادگى و کاهش مشکلات خانواده ها.
- تشکیل گروه ها و انجمن هاى سالمندى در سه سطح محلى و منطقه اى و ملى به منظور رسیدگى هر چه بیشتر به مشکلات اجتماعى و فرهنگى و اقتصادى آنان و ارتباط مستمر سالمندان جامعه با یکدیگر.
- فراهم نمودن امکاناتى براى مردم به منظور پس انداز قسمتى از درآمد براى مخارج دوران پیرى.
- پیش بینى حمایت هاى بیمه اى خاص در مقابل خطراتى که سالمندان بیشتر با آن مواجهند.
- ایجاد فرصت هاى تفریحى (زیارتى- سیاحتى) براى سالمندان.
- باید افراد مسن و مخصوصا در آستانه سالمندى، تحت آموزش هاى اجتماعى خاص دوران سالمندى به وسیله متخصصان مسایل اجتماعى مشاوره اى قرار گیرند.
- خانواده هاى داراى سالمند به وسیله مشاوران خانواده و رسانه هاى همگانى با مشکلات دوران سالمندى و مراقبت از آن ها آشنا شوند.
- باید مراکزى تحت عنوان باشگاه هاى روزانه سالمندى با هدایت و رهبرى خود سالمندان، مخصوصا سالمندانى که در موقعیت درخشانى در زمینه علم، هنر، صنعت و ادب بوده اند، با حمایت دولت تشکیل شود و با ایجاد انگیزه هاى لازم ورزشى، تفریحى و هنرى موجبات همگرایى افراد مسن، جوان و سالمند فراهم گردد. آمارها نشان مى دهد که جمعیت سالمندکشور از وضعیت اقتصادى مناسب و مطلوبى برخوردار نیست. در سال 65 به ازاى 11 نفر پرداخت کننده حق بیمه اجتماعى، یک نفر مستمرى بگیر وجود داشته و در سال 75 این رقم از هشت به یک رسیده به این ترتیب یک نفر مستمرى بگیر متکى به پرداخت هشت نفر است (یعنى تعداد سالمندان افزایش یافته است) و نه 11 نفر و این رقم روز به روز کمتر مى شود.
از آنجا که سطح دریافتى ها به نسبت هزینه ها بالا نمى رود پس کل دریافتى از بیمه شدگان که باید به نفع مستمرى بگیران (از جمله سالمندان) مورد استفاده قرار بگیرد، کاهش مى یابد. سالمندان به ویژه سالمندن زن که از حقوق اقتصادى، اجتماعى و امنیت اجتماعى کافى برخوردار نیستند. در این فرایند به شدت آسیب مى بینند و از طرفى دیگر طى سال هاى اخیر، سرانه مستمرى بازنشستگى نسبت به قیمت هاى جارى و ثابت روبه کاهش است به طورى که دریافتى مستمرى بگیران- که بیانگر وضع سالمندان نیز مى باشد در سال 57 نسبت به سال 60 به حدود یک سوم رسیده است که این مورد به زیان اقشار مستمرى بگیر (سالمندان از کار افتادگان) است.
همچنین نسبت منابع به مصارف سازمان تامین اجتماعى در سال 60 معادل 1/3 بوده است. در سال 75 به 6/1 رسید و پیش بینى مى شود که بین سال هاى 78 تا 81 به عدد یک برسد که این امر باعث مى شود بیشترین فشار را بر بنیه از کارافتادگان، سالمندان و معلولان وارد کند که قادر نیستند به هر علت، براى خودکارى دست و پا کنند و از کاستى منابع سازمان تامین اجتماعى که به واقع ارزشمندترین نهاد رفاهى کشور است به شدت آسیب خواهند دید.
سازمان بازنشستگى کشور، کمیته امداد امام خمینى(ره) و سازمان تامین اجتماعى سازمان هایى هستند که مى توانند ضمن حفظ شأن و منزلت فردى و اجتماعى فرد از کار افتاده و یا بازنشسته و خانواده او، حمایت مالى جامعه را براى آنها (سالمندان) مهیا کنند.
سازمان تامین اجتماعى در هر جامعه اى به عنوان متولیان حمایت از سالمندان شناخته مى شوند. اصطلاح تامین اجتماعى بیانگر تامین درآمدى است که به هنگام قطع درآمد به عللى از قبیل بیکارى، بیمارى یا حادثه جایگزین آن مى شود و همچنین شامل تامین درآمد براى کسانى مى شود که به علت پیرى بازنشسته شده اند و یا به سبب مرگ شخص دیگرى از حمایت محروم مانده اند و تامین مخارج استثنایى از قبیل هزینه هایى که به مناسبت، تولد، ازدواج یا مرگ پیش مى آید. اصولاً تامین اجتماعى یعنى تامین حداقل درآمد.
در حال حاضر سازمان تامین اجتماعى با تحت پوشش قرار دادن از یک سوم جمعیت کشور و بیش از نیم میلیون مستمرى بگیر بازنشسته، نقش اساسى را ایفا مى کند.
بدیهى است اگر نظام تامین اجتماعى، فراگیر و با مسوولیت متمرکز و جدى دولت باشد مى باید پوشش همگانى براى نیروى کار، بیکاران، بیماران و سالمندان، نیازمندان، فقرا و کسانى که به هر دلیل به زیر خط معینى از درآمد سقوط مى کنند به وجود بیاید. فشار تهیدستى واقعیتى است قوى تر از انفجار بمب، فقر و تهیدستى مانع از آن مى شود که آدم ها به وظایف انسانى- اجتماعى خود عمل کنند.
در کشور ما امید به زندگى در حال افزایش است. کشور ما هم اکنون داراى سهم بالایى از نسل جوان است. این امر در آینده، نسبت بازنشستگان و کهنسالان را در جامعه زیاد مى کند اگر نسل حاضر در راستاى توسعه همزمان اجتماعى و اقتصادى فعال نشود وضع سالمندى مصیبت بارتر خواهد شد. بخش عمده اى از این توسعه از طریق تقویت و تمرکز، کارآمدى و فراگیرى نظام تامین اجتماعى کشور و نجات این نهاد ارزشمند از سقوط و ورشکستگى میسر مى شود.
طرحى به نام طرح گنجینه ها که با دستور شهردار تهران و توسط فرهنگسراى سالمند به نمایندگى از طرف سازمان فرهنگى هنرى شهردارى به مورد اجرا گذاشته شده است، شامل برنامه ها و مراحل مختلفى مى باشد که در اولین مرحله با صدور کارت منزلت، سالمندان (شهروندان ارشد) مى توانند از کلیه خدمات فرهنگى، هنرى و تفریحى، شهردارى ها و فرهنگسراها به صورت رایگان استفاده نمایند. این طرح از روز 12 بهمن ماه 1383 همزمان با آغاز دهه مبارک فجر و روز ورود امام خمینى(ره) به میهن اسلامى به اجرا گذاشته شده است و مدت سه سال ادامه خواهد داشت. سالمندانى که کارت منزلت را دریافت مى کنند، مى توانند از خدمات رفاهى شهردارى شامل اتوبوس شرکت واحد، مترو، کتابخانه، مراکز تفریحى، ورزشى، هنرى و همچنین کلیه خدمات فرهنگسراها به صورت رایگان استفاده کنند. لازم به ذکر است که بر روى کارت منزلت نام و آرم هیچ سازمانى درج نشده است تا سازمان هاى دیگر هم از این طرح حمایت کرده و خدماتى که در آینده به شهروندان ارشد ارایه مى شود منحصر به خدمات مراکز شهردارى نباشد.
طرح گنجینه ها با اهداف احیا و اشاعه فرهنگ تکریم و بزرگداشت سالمندان، تحکیم و انسجام خانواده با محوریت سالمندان، ایجاد درک، درایت و آگاهى بیشتر افکار عمومى به حوزه سالمندى، نهادینه سازى روند حمایت از سالمندان، بسترسازى براى گسترش فضاها و فرصت هاى سالمندى، ایجاد شور و نشاط و افزایش امید به زندگى در بین سالمندان و بالاخره فعال سازى و افزایش مشارکت اجتماعى سالمندان برگزار مى شود.
به گفته آقاى عسگرى یکى از مسوولان مربوطه در فرهنگسراى سالمند در مرحله اول، این سالمندان مى توانند با مراجعه به دفاتر پستى و پرداخت هزینه خدمات پستى به مبلغ 7000 ریال، فرم هاى ثبت نام کارت منزلت را دریافت کنند.
پس از تکمیل فرم هاى مربوطه و ارسال مدارک لازم، کارت آنان صادر و از طریق پست به نشانى منازلشان ارسال خواهد شد. لازم به ذکر است که نحوه دریافت فرم ثبت نام و مدارک لازم فقط از طریق دفاتر پستى امکان پذیر خواهد بود و به فرم ها و مدارکى که خارج از چرخه پستى ارسال شود ترتیب اثرى داده نخواهد شد.
با توجه به مشکلات و تنگناهاى دوره سالمندى، از قبیل پایین بودن سرانه و شاخص بهره مندى سالمندان از فضاها و فرصت هاى اجتماعى به دلیل تغییرات جمعیتى و ویژگى هاى رشد جمعیتى آنان، دگرگونى ها و تغییرات کارکردهاى فرهنگى، اجتماعى سالمندان نسبت به گذشته، مطلوب نبودن جایگاه سالمندان در تصمیم گیرى ها و برنامه ریزى هاى خانواده و جامعه، زندگى دشوار سالمندان در خانواده معاصر به دلیل بافت جدید و متفاوت، آسیب پذیر بودن، زمینه حضور سالمندان در فعالیت هاى اجتماعى به دلیل کاهش درآمدها، افزایش اوقات فراغت، از دست دادن برخى توانایى ها، از دست دادن همسر، مطلوب نبودن نقش در جایگاه سالمندان به عنوان الگوها و گروه هاى مرجع جامعه، افزایش مشکلات سالمندان به دلیل کاهش سن بازنشستگى، طول سال هاى فراغت و عدم برخوردارى از شغل رسمى، رشد بسیار پایین فرهنگى سالمندان از سبد کالاى فرهنگى، مشخص نبودن جایگاه وضعیت آموزش و توانبخشى سالمندان و مطلوب نبودن جایگاه حقوقى سالمندان در سیاست گذارى هاى کلان فرهنگى، اجتماعى و رفاهى تلاش شده است، یک حرکت فرهنگى در حوزه سالمندى انجام پذیرد و با حمایت سایر سازمان ها تداوم یابد


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/7/10:: 10:58 صبح     |     () نظر

 

رسول خدا(صلی الله علیه وآله) به امیر مومنان علی(علیه السلام) فرمود: خدمت به خانواده، کفاره گناه بزرگ، موجب فرونشاندن خشم الهی، مهریه حوریان بهشتی و موجب فزونی درجات است. ای علی! به خانواده خدمت نمی‌کند مگر صدیق یا شهید یا مردی که خدا برایش خیر دنیا و آخرت را خواسته است.

از حضرت رسول(صلی الله علیه وآله) روایت شده که نزدیکترین شما به جایگاه من در قیامت، نیکوترین شما از جهت اخلاق و سودمندترین شما نسبت به خانواده خویش است.

نیکی به خانواده افزودن بر پاداش اخروی و دنیا نیز آثار خوبی دارد. رسول خدا(صلی الله علیه وآله) فرمود: هنگام ورود به خانه، سلام کن، خدا برکتت را افزون می‌کند.

امام سجاد(علیه السلام) درباره اهمیت نیکی به خانواده فرمود: پسندیده‌ترین شما نزد خدا بهره دهنده‌ترین شما بر خانواده است. امام صادق(علیه السلام) نیز فرمود:‌ هر کس نسبت به خانواده‌اش نیکوکار باشد خدا بر عمرش می‌افزاید؛ همچنین امام کاظم(علیه السلام) فرمود: هر کس با برادران و خانواده‌اش نیکوکار باشد عمرش طولانی می‌شود.


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/7/9:: 1:19 عصر     |     () نظر

 

!

کمال هادیانفر- رییس پلیس فتا - چندی پیش از تدوین و ابلاغ آئین‌نامه اجرایی کمیسیون ساماندهی فیلترینگ فضای مجازی به منظور صدور مجوز استفاده از فیلترشکن‌های (وی پی ان) مجاز و مسدود کردن فیلترشکن‌های غیرمجاز در آینده نزدیک خبر داده و در این باره گفته بود: سازمان‌ها، وزارتخانه‌ها، بانک‌ها و برخی شرکت‌ها مانند هواپیمایی از «وی پی ان»های قانونی به خاطر مسائل امنیتی و حفظ اطلاعات خود و مشتریان استفاده می‌کنند.

به گفته کارشناسان دلیل استفاده از وی پی ان در کشور بین کاربران ایرانی، سر زدن به شبکه های اجتماعی است.

به گفته مسوولان قضایی گاه بسیاری از کاربران فضای مجازی تنها به دلیل نیاز آنی و بدون بررسی عملکرد، این‌گونه نرم‌افزارها را روی رایانه خود نصب می‌کنند که ممکن است این نرم‌افزارها خود یک تروجان یا کلیدخوان باشند و اطلاعات مربوطه به نام عبور و کاربری افراد را در اختیار سرور خود قرار دهند. همچنین VPNها اطلاعات را به صورت کد شده منتقل می‌کنند که فرمول کد کردن آن تنها در اختیار سرور است و تضمینی وجود ندارد که سرور قبل از رسیدن اطلاعات به مقصد آن را بازخوانی نکرده باشد

در این میان مقامات قضایی کشور با تاکید بر این نکته که حدود 20 تا 30 درصد از کاربران اینترنت کشور از VPN استفاده می‌کنند، استفاده از این نرم‌افزار را به دو بخش قانونی و غیرقانونی تقسیم کرده و رییس پلیس فتا با بیان این مطلب خاطرنشان کرده بود که باید بر وی پی ان‌های مجوزدار، نظارت شود و غیرمجازها مسدود شوند. اما در ارتباط با VPNهای مجاز هم گفته می‌شود برخی دستگاه‌ها در ساعات اداری روز پورت‌های وی پی ان را برای کارمندان خود بازگذاشته و با پایان ساعات اداری، استفاده از این پورت‌ها را غیرممکن می‌کنند.

 

(تنظیم کننده خبر: البته لازم به یادآوری است که بین وی پی ان و فیلتر شکن بعنوان دو مقوله فنی تفاوت وجود دارد و همین امر نشان می دهد کارشناسان تصمیم گیر که بحث امنیت را پیش می کشند خود وی پی ان بعنوان تونلی امن را نیز جزو ابزار نا امنی تعریف کرده اند و بحث ها از همین جا خلط شده است.)

بخش ارتباطات تبیان


 



کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/7/9:: 1:18 عصر     |     () نظر

 
معاون وزیر ارتباطات در واکنش به قطع دسترسی سرویس جی میل کاربران ایرانی و اظهاراتی که از وجود مشکل فنی در ارائه این سرویس حکایت دارد، گفت: وزارت ارتباطات هیچ گونه مشکل فنی در سرویس دادن به کاربرن ندارد. 

علی حکیم جوادی امروز شنبه درنشست خبری سازمان فناوری اطلاعات که به مناسبت سالروز تاسیس این سازمان برگزار شد، در پاسخ به پرسش خبرنگاران مبنی بر دلایل قطع سرویسهای گوگل تاکید کرد: قطع بودن گوگل ربطی به وزارت ارتباطات ندارد.

رییس سازمان فناوری اطلاعات گفت: فناوری اطلاعات حوزه ای است که با مباحث بسیاری درکشور درگیر بوده و موضوعات فرهنگی و سیاسی کشور نیز آن را تحت الشعاع قرار می دهد. بر این اساس وظیفه وزارت ارتباطات ایجاد زیرساختهای لازم و ارائه سرویس های مناسب به کاربران است اما باید توجه داشت بخشی از مسائل به سیاستگذاری های لایه های دیگر و بر اساس مستندات قانونی مرتبط می شود که این باعث می شود گاهی مواردی اتفاق بیافتد که همه آن را از چشم وزارت ارتباطات ببینند.

حکیم جوادی در پاسخ به چرایی عدم اطلاع رسانی در زمینه قطع سرویس گوگل و زمینه سازی برای ارائه سرویس های مشابه به کاربران تاکید کرد: از منظر کاربر حق با شماست اما باید توجه داشت که بسیاری از کشورها حتی درحوزه دولت الکترونیک دسترسی کاربران خود را به پست های الکترونیک خارجی مسدود می کنند و به نوعی به دلیل دغدغه های حاکمیتی اجازه استفاده از سرویس های ایمیل خارجی را نمی دهند اگرچه ممکن است جی میل تمامی قابلیت های یک سرویس دهنده را داشته باشد اما امروز ما باید بتوانیم تمهیدات لازم را بیاندیشیم که نیازهای کاربران در داخل کشور از طریق ایمیل داخلی برآورده شود.

معاون وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه درهیچ جای دنیا اجازه نمی دهند که اطلاعات از طریق ایمیلی مانند جی میل منتقل شود، گفت: بررسی ها نشان می دهد که اکثر کشورها اجازه ورود به پست الکترونیک را به کاربران بدون احراز هویت نمی دهند و این موضوع خاص کشور ما نیست.

ایمیل های جدید در راه اند

رییس سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه به لحاظ امنیتی و فنی باید به دنبال جایگزین های مناسب برای جی میل و یاهو درکشور باشیم، گفت: به زودی ایمیل های جدیدتری خواهیم داشت و پروانه هایی را برای ارائه دهندگان و فراهم کنندگان خدمات پست الکترنیک و موتور جستجو صادر خواهیم کرد که در این راستا از حداکثر ظرفیت ها و توان تولیدات داخلی و بخش خصوصی استفاده خواهیم کرد.

ایمیل بومی برای دانشگاهها و مدارس

حکیم جوادی از ارائه سرویس ایمیل بومی به دانشگاه ها و مدارس خبر داد و گفت: بر این اساس ایمیل های داخلی در اختیار دانش آموزان، معلمان و دانشگاهیان قرار خواهد گرفت.

گوگل باید وارد مذاکره با ایران شود

معاون وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه گوگل باید وارد مذاکره با ایران شود و بسیاری از مسائل را رعایت کند، تصریح کرد: ما بارها برای مذاکره با گوگل اقدام کرده ایم تا این شرکت بتواند دغدغه های موجود را دراین زمینه حل کند اما نوع برخورد گوگل با ایران بسیار متفاوت است.

وی در پاسخ به سوالی درباره مشکلات فنی موجود که باعث قطع سرویس جی میل شده است تاکید کرد: مشکلی در وزارت ارتباطات برای سرویس دادن در این زمینه وجود ندارد و مذاکراتی صورت گرفته که به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

موضوع جی میل را بزرگ نکنید

وی اضافه کرتد: توصیه می کنیم که موضوع را بیش از اندازه بزرگ نکنید و با ارائه این سوال که اگر مسدود شدن جی میل از طرف شرکت گوگل و مانند مابقی تحریم ها اتفاق می افتاد آن وقت کاربران ایرانی همین عکس العمل را نشان می دادند، گفت: نباید زمانی که یک اتفاق در یک مورد خاص می افتد همه چیز را تحت الاشعاع قرار دهیم.

معاون وزیر ارتباطات در زمینه آخرین وضعیت شبکه ملی اطلاعات نیز گفت:هم اکنون بیش از 47 هزار بخش از دستگاه های اجرایی به این شبکه متصل شده اند و پیش بینی می شود فاز نخست پیاده سازی این شبکه تا پایان امسال اجرایی شود.

رییس سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه تا پایان مهرماه فاز نخست شبکه ملی سلامت با اتصال بیش از 10 هزار نقطه به شبکه ملی اطلاعات عملیاتی می شود، گفت: در همین حال فاز نخست شبکه ملی مدارس که اتصال 44 هزار مدرسه به شبکه ملی اطلاعات را ممکن می کند و نیز فاز نخست شبکه آموزش مالیاتی در راستای اتصال به شبکه ملی اطلاعات به بهره برداری می رسد.

وی مرحله بعدی فاز نخست شبکه ملی اطلاعات را پیاده سازی دیتا سنتر استانی و دیتا سنتر ملی در حوزه دستگاه های اجرایی برشمرد و گفت: تا پایان امسال به اشتراک گذاری اطلاعات دستگاه ها و پیاده سازی خدمات دولت الکترونیک را اجرایی می کنیم.

پیاده سازی اینترنت ملی برای 15 درصد کاربران خانگی تا پایان سال

این مقام مسوول در وزارت ارتباطات از پیاده سازی شبکه ملی اینترنت برای 15 درصد کاربران خانگی تا پایان امسال خبر داد و گفت: به لحاظ اجرایی مشکلاتی در پیاده سازی شبکه ملی برای کاربران خانگی وجود ندارد و پیش بینی می شود تا پایان برنامه پنجم توسعه 60 درصد کاربران خانگی بتوانند از شبکه ملی اطلاعات استفاده کنند.


 


نظر بدهید  

نوشته شده توسط محسن یزدانی در یکشنبه نهم مهر 1391 ساعت 11:35 قبل از ظهر موضوع | لینک ثابت


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/7/9:: 11:41 صبح     |     () نظر

<   <<   21   22   23   24   25   >>   >
درباره
صفحه‌های دیگر
پیوندها
لیست یادداشت‌ها
آرشیو یادداشت‌ها