سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش با عمل همراه است . پس هر که دانست عمل کرد و هر که عمل کرد دانست و دانش، به عمل فرا می خواند، پس اگر او را اجابت کرد چه بهتر و گرنه از او جدا و دورمی شود [امام صادق علیه السلام]
 

نرم افزاری برای جلوگیری از استفاده موبایل در حین رانندگی
موبنا- یک نوجوان 11 ساله موفق به طراحی نرم افزاری شده که امکان استفاده از تلفن همراه را در حین رانندگی غیرممکن می کند.

به گزارش اخبار خارجی موبنا، ویکتوریا والکر اقدام به طراحی نرم افزار Rode Dog کرده و قرار است این نرم افزار از بروز تصادفات رانندگی جلوگیری کند.
این نرم افزار به گونه ای طراحی شده که در حین رانندگی سیگنال های تلفن همراه راننده را از بین می برد و به این ترتیب، وی امکان دریافت پیامک و مکالمه را نخواهد داشت و نیز نمی تواند شماره گیری کند.
از سوی دیگر بر روی صفحه نمایشگر گوشی علامت مکالمه و پیامک ممنوع ظاهر می شود و تا زمانی که اتومبیل از حرکت نایستد همچنان امکان مکالمه و استفاده از گوشی وجود نخواهد داشت.
گفتنی است این نرم افزار با گوشی هایی که از سیستم عامل iOS، آندروید و ویندوزفون پشتیبانی می کنند، سازگار است.
انتظار می رود این نرم افزار اواخر سال جاری در دسترس کاربران قرار گیرد.


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/7/3:: 2:39 عصر     |     () نظر

 
دبیر کارگروه مصادیق محتوای مجرمانه از فیلتر شدن قریب الوقوع گوگل و جی میل تا ساعتی دیگر خبر داد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران دکتر خرم آبادی دبیر کارگروه مصادیق محتوای مجرمانه در گفتگو با خبرنگار وبگردی 2030 از فیلتر شدن سایت آمریکایی گوگل و جی میل تا ساعتی دیگر خبر داد.
خرم آبادی در توضیح خبر فوق گفت: به دلیل درخواست‌های مکرر مردمی، سایت گوگل و جی میل تا ساعتی دیگر در سراسر کشور فیلتر می‌شوند.
وی در خصوص مدت زمان فیلتر این سایت نیز گفت: گوگل و جی میل تا اطلاع ثانوی در سراسر کشور فیلتر خواهند شد.
گفتنی است اقدام سایت گوگل در انتشار فیلم موهن علیه پیامبر اعظم در روزهای گذشته و اصرار این سایت به سیاست آمریکایی در عدم برداشتن این فیلم سبب شده تا اعتراضات گسترده‌ای نسبت به این فیلم صورت بگیرد و در نهایت با درخواست‌های مکرر مردم مسلمان ایران، دسترسی به این سایت در سراسر کشور تا اطلاع ثانوی مسدود شود.

تکمیلی:

امکان استفاده از سایت‌های گوگل و جی‌میل برای کاربران ایرانی محدود شد. هم‌اکنون استفاده از این سایت‌ها دست‌کم برای مشترکان تهرانی و شهرهایی دیگر ممکن نیست.


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/7/3:: 2:38 عصر     |     () نظر

 

قیمت و کیفیت GPRS‌ مناسب است؟
به  طی سال گذشته 18/85 درصد از مشترکان اینترنت کشور از شیوه GPRS‌ بهره گرفته‌اند و این رقم در سال 89 نیز 41/25 درصد بوده است اما اگرچه در دسترس بودن همیشگی تلفن‌های همراه و راحتی اتصال از این طریق موجب استقبال کاربران از این شیوه شده اما همچنان بحث‌هایی مانند قیمت بالا و یا سرعت این شیوه گلایه‌های کاربران را در پی دارد که با توجه به گسترش تعداد کاربران این شیوه لزوم توجه بیشتر به کیفیت و قیمت این بخش اهمیتی ویژه پیدا می‌کند.

*چند میلیون کاربر اینترنت موبایلی هستند؟

در سال 87 از میان 15/5 میلیون کاربر اینترنت کشور تنها 2/5 میلیون از آنها GPRS‌ را به عنوان شیوه مناسب اتصال به دنیای مجازی انتخاب کرده‌ بودند اما در سال 88 این رقم به حدود 4/3 میلیون نفر رسید و در سال 89 نیز تا مرز 10/2 میلیون پیش رفت.

سال 90 هم اگرچه از نظر درصد کاربرانی که از این شیوه استفاده کرده‌اند نوعی کاهش نسبت به سال 89 شکل گرفته اما از نظر تعداد کاربران همچنان شاهد رشدی صعودی بوده‌ایم و این رقم به حدود 14/3 میلیون نفر رسیده است.

*آیا تعرفه GPRS‌ مناسب است؟


اما اگرچه این شیوه به دلیل سهولت در دسترسی به عنوان یکی از شیوه‌های مورد استقبال کاربران به شمار می‌رود اما بعضا هزینه‌های این شیوه گلایه‌مندی برخی مشترکان را به دنبال داشته و با توجه به اینکه برخی از مشترکان از خطوط اعتباری استفاده می‌کنند دغدغه به پایان رسیدن شارژ همواره مانع از آن شده که افراد بتوانند به راحتی و بدون دغدغه به جست‌وجو در دنیای مجازی بپردازند.

این سرویس که توسط همراه اول و ایرانسل ارائه می‌شود از اسفند 85 توسط ایرانسل و در همراه اول از سال 87 ارائه شده و در این مدت تعرفه‌های مختلف را تجربه کرده است. به عنوان مثال شرکت ایرانسل در اولین ماه‌های ارائه این خدمت برای هر کیلو بایت هزینه پنج ریال را در نظر گرفته بود.

تعرفه پایه برای سیمکارتهای اعتباری، دایمی و پیامرسان ایرانسل از ساعت 23 تا 6 روزهای شنبه تا چهارشنبه وتمامی ساعات پنجشنبه و جمعه یک ریال به ازای هر کیلوبایت در نظر گرفته شده است.

اما این تعرفه برای سیم‌کارتهای دایمی و اعتباری ایرانسل از ساعت 6 تا 23 مبلغ 5 ریال و برای سیم‌کارت پیام‌رسان سه ریال در نظر گرفته شده که اگر مشترکان از بسته‌های افزایشی استفاده کنند تا 99 درصد شامل تخفیف می‌شوند.

همراه اول هم بنا به اعلام سایتش به غیر از بسته‌های پیشنهادی، از ساعت 8 صبح الی 23 تعرفه‌ای معادل هشت ریال و در مابقی ساعات روز تعرفه‌ای معادل دو ریال را برای این سرویس تعریف کرده است.

نکته دیگری که در ارتباط با اینترنت موبایل یا GPRS‌ وجود دارد کیفیت و سرعت آن است که در مواردی انتقادات کاربران را به همراه داشته است. اما محمدمهدی عطوفی - معاون همراه اول - آذر ماه سال 90 در این باره به ایسنا گفته بود: سرعت GPRS‌ تا پایان سال و در تهران به بیش از 120 کیلو بایت بر ثانیه خواهد رسید.

وی همچنین اظهار کرده بود: همراه اول بیش از 9/5 میلیون شرکت فعال GPRS‌ دارد.

حمیدرضا نیکوفر - قائم مقام مدیرعامل همراه اول - نیز سال گذشته به درآمدهای رو به رشدی که از طریق این خدمت حاصل می‌شود اشاره و اظهار کرده بود: درآمد حاصل از GPRS‌ همراه اول در سه ماه نخست سال 89 حدود پنج میلیارد تومان بوده که این رقم در سه ماهه اول سال 90 به 14 میلیارد تومان رسیده است. سرعت اینترنت برای مشترکانی که از خطوط ایرانسل استفاده می‌کنند


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/7/3:: 2:38 عصر     |     () نظر

 

 

نظام حاکم بر کشورها اسلامی است.یعنی این که احکام ودستورات شرع مقدس باید در روح سیستم جریانِ زنده و روشنی داشته باشد. یعنی اقتصاد باید اسلامی باشد؛امر به معروف و نهی از منکر،به معنای واقعی رایج باشد؛عزل ونصب هابر پایه ی عدالت و شایستگی‌ها و به منظور سامان بخشیدن به امور مردم باشد؛تعلیم وتربیت مبتنی برآموزه‌های دینی باشد وخلاصه همه چیز”اسلامی” باشد.

بی گمان نقش دین در زندگی مردم پررنگ تر شده است؛امّا چرا بایددر یک نظام اسلامی روند امور به سمتی باشد که منادیان ومتولیان امور مذهبی به اشکالات شرعی تذکر بدهند؟

1-بانکداری اسلامی گفتیم؛امّابهره ی وام‌ها را گاه تا 30درصد بالا بردیم ونام عملیات بانکداری بدون ربا!روی آن گذاشتیم این در حالی است که در بلاد کفر گاهی بهره ای برای وام‌ها نمی‌گیرند و بعضاً 3تا5 درصد سود بانکی دریافت می‌کنند و هیچ اسمی هم بر آن نمی‌گذارند. در حالی که آیه ی صریح قرآن بر حرام بودن”ربا”تاکید دارد.سال‌ها پیش آیت الله مصباح یزدی نظام بانکی ما را”ربا خوارترین”بانک‌های دنیا به شمار آوردند. چندی پیش رییس جمهور سخنی به همین مضمون داشتند.بسیاری از مراجع اخذ جریمه دیر کرد وام‌ها رادارای اشکال شرعی دانستند. امّا بانک‌ها گوششان به این حرفها بدهکار نیست که نیست. با این که دولت احمدی نژاد،به صورت دستوری،بهره ی بانکی را پایین آورد و درست هم بود امّا به دلیل تورم و لنگ بودن اقتصاد و بحرانی شدن اوضاع،اکثر مردم آسیب پذیر و تولیدی‌ها اقساط تسهیلات دریافتی شان به تاخیر‌های طولانی افتاد.به گفته پدرم نمی‌توا ن از کف دست موی بیرون آورد.مردم به زور شکم خویش واهل و عیال را سیر می‌کنند.قالی و اسباب منزلشان را می‌فروشند تا بتوانند هزینه‌های گزاف درمان و اجاره خانه خویش را که ماهها به تعویق افتاده بپردازند. قبض‌های آب وبرق و گاز و تلفن را کم کم نمی‌پردازند تا هر باری یکی از اینها از زندگی شان حذف شود. آن وقت چگونه انتظار داریم که بتوانند وام‌های معوق خویش را به موقع بپردازند؟ بانک‌ها در این میان زیان نمی‌کنند. یکبار تسهیلات خود را با بهره وکارمزد محاسبه کرده اند وتقسیط نموده اند. دوباره سود دیگری را به علاوه جریمه تاخیر به اقساط معوق می‌افزایند و این روند افزایش سود سودِ سود و جریمهِ جریمه و.... ادامه پیدا می‌کند تا بدهکاران و ضامنین را به روز سیاه بنشانند.این جاست که مراجع محترم به صرافت افتاده اند که این روند عملیاتی بانکی دارای اشکال شرعی است.امّا نمی‌دانیم چه حکایتی است که عده ای زیر کسار نشسته اند و برای آن که منافع آنان تامین شود،دائماً کلاه شرعی می‌تراشند و سر همگان را شیره می‌مالند و با اعتماد به نفس این نوع عملیات بانکی را اسلامی می‌دانند. اسلام و ربا؟!.آدم یاد آن یارویی می‌افتد که کچل بود ولی اسم خودش را زلفعلی گذاشته بود.

2-یکی از مراجع جریمه بر جریمه رانندگی را دچار» اشکال شرعی”دانستند. اگر شما در حین رانندگی دچار تخلف شوید و جریمه گردید و به هر دلیلی نتوانید ظرف یک ماه جریمه خود را پرداخت کنیدجریمه شما دو برابر می‌شود.در اینکه قانون باید رعایت شود شکی نیست. اتفاقاً همین”جریمه»‌های سنگین باعث می‌شود تا اندازه زیادی جلوی رانند گان متخلف گرفته شود. بدبختانه بسیاری از این جریمه‌ها گریبان رانندگانی را می‌گیرد که از طبقات آسیب پذیر ترند. تا بیایند و با قوانین جدید آشنا شوند،هزینه‌های زیادی را باید پرداخت کنند. انعطافی در این زمینه هم وجود ندارد.مأموران محدوم راهنمایی هم مأمورند و معذور. بنابراین دو برابر شدن جریمه‌ها پس از یک ماه تاخیر هیچ توجیه شرعی و عقلانی ندارد و باعث دلخوری مردم از نظام و قوانین می‌شود و باید مجلس برای این موضوع فکری کند.

3-سوء مدیریت‌ها نیز»اشکال شرعی”دارد. امام علی (ع)در نامه خویش به مالک اشتر می‌فرماید،»هر که خراج طلبد و زمین را آباد نسازد،شهرها و مردم را هلاک کرده است”.کسانی که منصبی را به ناحق و از راه زدو بندهای سیاسی و روابط دوستانه خویشاوندی اشغال می‌کنند، در حقیقت دارند از جیب مردم پول‌های کلان می‌گیرند و ضمن این حقوق‌های نجومی، درآمدهای جنبنی از راهای رشوه، اختلاس و....دارند که هر روز می‌بینیم و می‌شنویم. حضور چنین افرادی در مناصب گوناگون ستم و پریشانی است.لذا سپردن کارهای بزرگ به افراد کوچک و دادن کارهای کوچک به افراد بزرگ عقلاًو شرعاًاشکال دارد.

4-خلاصه خیلی چیز‌ها اشکال شرعی دارند.گرانی مرغ،رها کردن اسب چموش ارز در برهوت اقتصادی کشور،وقت کشی منافع طلبی و....همه اشکال شرعی دارند.زیرا ماحصل همه اینها فقر و بیکاری است و کادالفقران یکون کفراً منبع روزنامه ابتکار نوشت:


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/7/3:: 2:37 عصر     |     () نظر

خواندنی
یکی از روزهای سال اول دبیرستان بود. من از مدرسه به خانه بر می گشتم که یکی از بچه های کلاس را دیدم. اسمش مارک بود و انگار همه‌ی کتابهایش را با خود به خانه می برد.
با خودم گفتم: "کی این همه کتاب رو آخر هفته به خانه می بره. حتماً این پسر خیلی بی حالی است
من برای آخر هفته ام برنامه‌ ریزی کرده بودم. (مسابقه‌ی فوتبال با بچه ها، مهمانی خانه‌ی یکی از همکلاسی ها) بنابرای...
ن شانه هایم را بالا انداختم و به راهم ادامه دادم.
همینطور که می رفتم،‌ تعدادی از بچه ها رو دیدم که به طرف او دویدند و او را به زمین انداختند. کتابهاش پخش شد و خودش هم روی خاکها افتاد.
عینکش افتاد و من دیدم چند متر اونطرفتر، ‌روی چمنها پرت شد. سرش را که بالا آورد، در چشماش یک غم خیلی بزرگ دیدم. بی اختیار دلم براش سوخت و بطرفش دویدم. در حالیکه به دنبال عینکش می گشت، ‌یک قطره درشت اشک در چشمهاش خودنمایی می کرد.
همینطور که عینکش را به دستش می‌دادم، گفتم: "این بچه ها یه مشت آشغالن!"
او به من نگاهی کرد و گفت: "هی، متشکرم!" و لبخند بزرگی صورتش را پوشاند. از آن لبخندهایی که سرشار از سپاسگزاری قلبی بود.
من کمکش کردم که بلند شود و ازش پرسیدم کجا زندگی می کنه؟ معلوم شد که او هم نزدیک خانه‌ی ما زندگی می کند. ازش پرسیدم پس چطور من تو را ندیده بودم؟
او گفت که قبلا به یک مدرسه‌ی خصوصی می رفته و این برای من خیلی جالب بود. پیش از این با چنین کسی آشنا نشده بودم... ما تا خانه پیاده قدم زدیم و من بعضی از کتابهایش را برایش آوردم.
او واقعا پسر جالبی از آب درآمد. من ازش پرسیدم آیا دوست دارد با من و دوستانم فوتبال بازی کند؟ و او جواب مثبت داد.
ما تمام آخر هفته را با هم گذراندیم و هر چه بیشتر مارک را می شناختم، بیشتر از او خوشم می‌آمد. دوستانم هم چنین احساسی داشتند.
صبح دوشنبه رسید و من دوباره مارک را با حجم انبوهی از کتابها دیدم. به او گفتم: "پسر تو واقعا بعد از مدت کوتاهی عضلات قوی پیدا می کنی، ‌با این همه کتابی که با خودت این طرف و آن طرف می بری!" مارک خندید و نصف کتابها را در دستان من گذاشت.
در چهار سال بعد، من و مارک بهترین دوستان هم بودیم. وقتی به سال آخر دبیرستان رسیدیم، هر دو به فکر دانشکده افتادیم. مارک تصمیم داشت به جورج تاون برود و من به دوک.
من می دانستم که همیشه دوستان خوبی باقی خواهیم ماند. مهم نیست کیلومترها فاصله بین ما باشد.
او تصمیم داشت دکتر شود و من قصد داشتم به دنبال خرید و فروش لوازم فوتبال بروم.
مارک کسی بود که قرار بود برای جشن فارغ التحصیلی صحبت کند. من خوشحال بودم که مجبور نیستم در آن روز روبروی همه صحبت کنم.
من مارک را دیدم. او عالی به نظر می رسید و از جمله کسانی به شمار می آمد که توانسته اند خود را در دوران دبیرستان پیدا کنند.
حتی عینک زدنش هم به او می آمد. همه‌ی دخترها دوستش داشتند. پسر، گاهی من بهش حسودی می کردم!
امروز یکی از اون روزها بود. من می دیدم که برای سخنرانی اش کمی عصبی است. بنابراین دست محکمی به پشتش زدم و گفتم: "هی مرد بزرگ! تو عالی خواهی بود!"
او با یکی از اون نگاه هایش به من نگاه کرد (همون نگاه سپاسگزار واقعی) و لبخند زد: "مرسی".
گلویش را صاف کرد و صحبتش را اینطوری شروع کرد: "فارغ التحصیلی زمان سپاس از کسانی است که به شما کمک کرده اند این سالهای سخت را بگذرانید. والدین شما، معلمانتان، خواهر برادرهایتان، شاید هم یک مربی ورزش... اما مهمتر از همه، دوستان واقعی تان...
من اینجا هستم تا به همه ی شما بگویم دوست کسی بودن، بهترین هدیه ای است که شما می توانید به کسی بدهید. من می خواهم برای شما داستانی را تعریف کنم.
من به دوستم با ناباوری نگاه می کردم، در حالیکه او داستان اولین روز آشناییمان را تعریف می کرد. به آرامی گفت که در آن تعطیلات آخر هفته قصد داشته خودکشی کند. او گفت که چگونه کمد مدرسه اش را خالی کرده تا مادرش مجبور نباشد بعد از مرگش وسایل او را به خانه بیاورد.
مارک نگاه سختی به من کرد و لبخند کوچکی بر لبانش ظاهر شد.
او ادامه داد: "خوشبختانه، من نجات پیدا کردم. دوستم مرا از انجام این کار غیرقابل بحث، بازداشت".
من به همهمه‌ ای که در بین جمعیت پراکنده شد گوش می دادم، در حالیکه این پسر خوش قیافه و مشهور مدرسه به ما درباره‌ی سست ترین لحظه های زندگیش توضیح می داد.
پدر و مادرش را دیدم که به من نگاه می کردند و لبخند می زدند. همان لبخند پر از سپاس.
من تا آن لحظه عمق این لبخند را اینگونه درک نکرده بودم ...
هرگز تاثیر رفتارهای خود را بر دیگران دست کم نگیرید. با یک رفتار کوچک، شما می توانید زندگی یک نفر را دگرگون نمایید: برای بهتر شدن یا بدتر شدن.
خداوند ما را در مسیر زندگی یکدیگر قرار می دهد تا به شکلهای گوناگون بر هم اثر بگذاریم و در وجود دیگران بدنبال خدا بگردیم.
"دوستان،‌ فرشته هایی هستند که شما را بر روی پاهایتان بلند میکنند، زمانی که بالهای شما به سختی به یاد می‌آورند چگونه پرواز کنند."
هیچ آغاز و پایانی وجود ندارد. دیروز،‌ به تاریخ پیوسته. فردا، رازی است ناگشوده. اما امروز هدیه ایست از جانب خداوند که باید آنرا قدر بدانیم

کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/7/2:: 2:29 عصر     |     () نظر

<   <<   26   27   28   29   30   >>   >
درباره
صفحه‌های دیگر
پیوندها
لیست یادداشت‌ها
آرشیو یادداشت‌ها