سفارش تبلیغ
صبا ویژن
حکمت را هرجا که باشد بگیر که حکمت در سینه منافق بالا و پایین می رود تا از آن بیرون آید و در سینه مؤمن کنار همراهانش جای گیرد. [امام علی علیه السلام]

انجام روزانه 70 هزار حمله‌ی سایبری

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از انجام روزانه 70 تا 73 هزار حمله سایبری در دنیا خبر داد.

 علی حکیم‌جوادی در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره‌ی حملات سایبری اظهار کرد: اکنون هیچ کشوری در دنیا وجود ندارد که بگوید تاکنون با حملات سایبری مواجه نشده است، چراکه در حال حاضر از یک هکر آماتور تا هکر‌های سازمان یافته و گاه دولت‌ها هم می‌توانند مزاحمت‌هایی برای سایر کاربران ایجاد کرده و حتی به زیرساخت‌های حیاتی کشور‌ها حمله کنند.

 رییس سازمان فناوری اطلاعات در عین حال عنوان کرد: طبق برخی آمارهای موجود، روزانه بیش از 70 تا 73 هزار حمله مختلف سایبری صورت می‌گیرد و در چنین شرایطی باید ساز‌وکاری مناسب برای مقابله با این ویروس‌ها و بد‌افزار‌ها وجود داشته باشد.

 حکیم‌جوادی در ادامه راه‌اندازی مرکز "ماهر" را اقدامی در همین راستا دانست و خاطر نشان کرد: نباید تعداد حملات به چند حمله محدود خلاصه شود، اما با این حال تفاوت‌های عمده‌ای بین حمله‌های صورت گرفته وجود دارد و این حمله‌ها گاه به گونه‌ای بوده است که نمی‌توان آن را از طریق یک فرد ارزیابی کرد، چراکه سرمایه‌گذاری‌های بسیاری برای آن‌ها صورت گرفته است.

 رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات در ادامه با تاکید بر این‌که تاکنون با تحقیقات و تلاش‌های صورت گرفته کارشناسان موفق به شناسایی سریع ویروس‌ها و بد‌افزار‌های مهاجم شده‌اند، گفت: یکی از راهکارهایی که می‌توان برای جلوگیری از گسترش این موضوع مورد استفاده قرار داد، آن است که بخش‌های دولتی و حتی خصوصی ارتباط خوبی با مرکز ماهر داشته باشند.

 وی در ادامه با تاکید مجدد بر این‌که بحث حملات سایبری مختص به یک کشور نمی‌شود، یاد‌آور شد: در اجلاس WSIS نیز بسیاری از کشور‌ها این مساله را یکی از تهدید‌های خود عنوان کردند و حتی برخی کشور‌ها آنقدر برروی این موضوع حساسیت نشان دادند که این حملات را در حد نظامی ارزیابی کردند.

 او ادامه داد: خوشبختانه اکنون همکاری‌های خوبی بین فعالان حوزه‌ی سایبر صورت گرفته و ما امیدواریم با همکاری‌های بیش‌تر دست‌اندرکاران پاسخ به‌موقعی برای این تهدید‌ها داشته باشیم.

 حکیم‌جوادی در عین حال راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات و دسترسی بخش‌های اجرایی به شبکه‌ای برون‌مرزی را یکی از راهکارهای مهم کاهش این خطر برشمرد.


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/5/16:: 11:40 صبح     |     () نظر

پرنفوذ‌ و کم‌نفوذ‌ترین استان‌های اینترنتی کدامند؟

تهران، گیلان، اصفهان، سمنان و قم پنج استانی هستند که براساس بررسی‌های صورت گرفته بالاترین ضریب نفوذ اینترنت در سال 1390 را به خود اختصاص داده‌اند.
به گزارش خبرنگار فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در سال گذشته استان تهران با داشتن هشت میلیون و 859 هزار کاربر بالاترین ضریب نفوذ اینترنت کشور را از آن خود کرده و با نفوذ 60 درصدی در صدر جدول قرار گرفته است.

استان گیلان نیز با ضریب نفوذ 54 درصد در رده‌ی دوم قرار گرفته و پس از آن اصفهان و سمنان به‌طور مشترک با نفوذ 52 درصدی اینترنت سومین استان‌های پرنفوذ کشور بوده‌اند. هم‌چنین استان قم و سمنان نیز با ضریب نفوذ 50 درصدی چهارمین رده جدول پرنفوذ‌های اینترنتی را از آن خود کرده‌اند.

استان‌های بوشهر با 48، خوزستان 46، یزد 47، آذربایجان شرقی 44، خراسان رضوی 45، هرمزگان 42 درصد دیگر استان‌های پرنفوذ کشور بوده‌اند. بنابر آمار منتشر شده در سایت مرکز \"متما\"، استان‌های کهکیلویه و بویر‌احمد با 22 درصد، خراسان جنوبی 29 درصد، کردستان و کرمان 30 درصد، لرستان 31 درصد، آذربایجان غربی 32 درصد، کرمانشاه 34 درصد، اردبیل 35 درصد، استان مرکزی 37 درصد، ایلام و همدان 36 درصد، استان‌هایی بوده‌اند که کمترین ضریب نفوذ را به خود اختصاص داده‌اند.

در آمار‌های منتشر شده وضعیت استان البرز حالت نامشخصی دارد و برای آن ضریب نفوذ صفر اعلام شده است که به نظر می‌رسد این استان همراه با استان تهران مورد بررسی قرار گرفته باشد و آمار تفکیکی آن در دست نباشد. بنا به گفته‌ی وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات در حال حاضر، ضریب نفوذ اینترنت در کشور به 46.9 درصد رسیده است.


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/5/16:: 11:39 صبح     |     () نظر

ساخت ماوسی که درد مچ و بازو را کاهش می‌دهد

به تازگی تصاویری از یک ماوس جدید منتشر شده که به لحاظ فنی به گونه‌ای طراحی شده که هنگام استفاده موجب درد در مچ دست یا بازوی کاربر نمی‌شود.


به گزارش اخبار خارجی موبنا، این ماوس که Up Mouse نام دارد پروسه کلیک را معکوس کرده و به شکل طبیعی با ماوس‌های قدیمی شباهت زیادی دارد.
در این پروسه به جای فشردن انگشت بر روی ماوس برای کلید لازم است که انگشت دست به سمت بالا حرکت کند و به این ترتیب انگشتان دست خسته نمی‌شوند و درد ناشی از کلیک با ماوس در بخش بازها و مچ دست کاهش پیدا می‌کند.
براساس گزارش وب‌سایت ایندیگو، دن بنامی، طراحی این ماوس می‌گوید: اگر کلیک کردن با ماوس باعث درد در دستان شما می شود از این ماوس ساده استفاده کنید. دست‌تان را روی ماوس قرار دهید و هر انگشت را 10 مرتبه بالا ببرید. اگر این قضیه باعث آزار شما می‌شود پس بدانید Up Mouse مناسب شما نیست اما اگر احساس بدی نداشتید پس این وسیله‌ای است که مناسب شما ساخته شده است

 


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/5/16:: 11:38 صبح     |     () نظر

سایت‌ها در اینترنت موبایل هم فیلتر می‌شوند

گاه کاربران در فضای اینترنت برای دسترسی به برخی سایت‌ها با محدودیت‌هایی مواجه می‌شوند اما در موارد متعدد ممکن است اگر همان صفحه را از طریق اینترنت موبایل خود جستجو کنند، مشکلی در دسترسی به صفحه دلخواه خود نداشته باشند. در این میان این سوال وجود دارد که آیا قانون فیلترینگ برروی تلفن‌های همراه هم اعمال می‌شود؟

 

 

مدیر عامل مجمع فعالان فضای مجازی انقلاب اسلامی (فرا) در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در پاسخ به این سوال که گاه دیده می‌شود مشترکانی که از اینترنت موبایل استفاده می‌کنند کمتر با صفحه پیوندها (صفحه مخصوص سایت‌های فیلتر شده) مواجه شده و یا اصلا به این صفحه برخورد نمی‌کنند، توضیح داد:‌ این مشکلی است که گاه وجود دارد چراکه برخی اپراتورها تنظیماتشان به گونه‌ای است که صفحه پیوندها به نمایش درنمی‌آید و صفحه دیگری جایگزین شده که تخلف قانونی و تضییع حقوق کاربران محسوب می‌شود.

 

 

مهدی صرامی در عین حال اظهار کرد: دراین زمینه درخواست‌های زیادی از سوی فعالان مردمی صورت گرفته و براساس گزارشات رسیده بخش عمده‌ای از این مشکل برطرف شده است و عملا امکان نمایش سایت پیوندها برروی تلفن‌های همراه هم ایجاد شده است.

 

این فعال فضای مجازی در ادامه صحبت‌هایش با تاکید بر این که این محدودیت‌ها مربوط به یک کشور خاص نمی‌شود، ادامه داد: اکنون برخی کشورهای غربی حتی روی اپراتورهای تلفن همراه امکاناتی را نصب می‌کنند تا به نوعی سرویس فیلترینگ برای مشتریان خود ارائه کنند. به عبارت دیگر در این کشورها اگر فردی این تنظیمات را روی تلفن همراه خود نصب کند، دیگر به عنوان مثال فرزند او دسترسی به تمام اطلاعات گوشی را نخواهد داشت یا فقط با لیست مشخصی از افراد می‌تواند مکالمه کند تا ضمن کاهش هزینه مطمئن باشند که فرزندشان در معرض تماسهای ناخواسته و خطرآفرین قرار نمی‌گیرد. اکنون در کشور ما هم باید چنین سیستم‌های چند لایه‌ای ایجاد شود و خود اپراتورها بتوانند برخی خدمات را ارائه دهند.

 


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/5/16:: 11:37 صبح     |     () نظر

وزارت بهداشت آمریکا به مردم توصیه کرد تا روزانه حداکثر دو ساعت در مقابل صفحه نمایش‌ کامپیوتر و دیگر دستگاه‌های الکترونیکی قرار بگیرند.

 

به گزارش سرویس فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا در اطلاعیه‌ای نسبت به آسیب‌های وارده به چشم در پی نگاه کردن زیاد به صفحه‌های نمایش هشدار داده و عنوان کرد: مردم باید میزان نگاه کردن به صفحه‌های نمایش کامپیوتر و دیگر دستگاه‌های الکترونیکی را به زیر دو ساعت در روز برسانند.

 

این در حالی است که هم‌ اکنون کودکان 66 درصد بیشتر از این میزان در معرض نمایشگرها قرار دارند. در همین حال در بسیاری از مشاغل کارمندان باید ساعات زیادی را در مقابل نمایشگرهای الکترونیکی قرار بگیرند و این موضوع می‌تواند به چشم آنها آسیب وارد کند.

 

به گفته وزارت بهداشت آمریکا، وقتی فردی به مدت طولانی به صفحه نمایش خیره می‌شود عضلات کوچک چشم منقبض باقی می‌ماند و این امر باعث خستگی چشم، تاری دید و اختلال در تمرکز(فوکوس) می‌شود.

 

بر این اساس، در مواقع معمولی افراد به طور میانگین در هر دقیقه 12 تا 15 بار پلک می‌زنند و این در حالی است که به هنگام نگاه کردن به صفحه نمایش این میزان به چهار تا پنج بار می‌رسد و این کار باعث خشکی چشم می‌شود.


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/5/11:: 10:58 صبح     |     () نظر

<   <<   16   17   18   19   20   >>   >
درباره
صفحه‌های دیگر
پیوندها
لیست یادداشت‌ها
آرشیو یادداشت‌ها