سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش خود را به نادانی و یقینتان را به شکّ تبدیل نکنید و چون دانستید، عمل کنید و چون یقین کردید، اقدام کنید . [امام علی علیه السلام]

 راه بـرای کنتـرل احـساسات در محـل کـار

همه ی ما با افرادی روبه رو شده ایم که کنترل احساساتشان را سر کار از دست می دهند، درها را می کوبند، سر همکاران یا مشتریان فریاد می زنند و چیزهایی میگویند که خیلی زود پشیمان می شوند.
اشخاصی را دیده ایم که در جلسات کاری نمیتوانند جلوی عصبانیت خود را بگیرند چون با عقاید و نظراتشات مخالفت شده است یا اینکه فرد دیگری را به جای آنها نشانده اند.

از وقتی بچه بودیم به ما می گفتند "مثل یک مرد رفتار کن" و جلوی فوران احساساتت را بگیر، حال می بینیم که بسیاری از همکارانمان سر کار به خاطر عدم توانایی در فرو نشاندن خشم و عصبانیت و احساساتشان دست به از بین بردن خود و اعتبارشان می زنند. در اینجا می خواهیم به نکاتی اشاره کنیم که با کمک آنها می توانید جلوی احساسات منفی و عصبانیت هایتان را سر کار بگیرید و همچنان موفق سر کار خود باقی بمانید.

1. کمی قدم بزنید تا عصبانیتتان فروکش کند
در طی یک جلسه کاری، وقتی کسی از سبک مدیریت یا بخش تحت اداره ی شما ایراد می گیرد، عصبانی نشوید. وقتی می بینید که در صدد خشمگین شدن هستید، خود را از آن محل دور کنید. بهانه ای بیاورید و از جلسه بیرون روید تا بتوانید عصبانیتتان را فروکش دهید. اگر برای فروکش کردن خشمتان به خود فرصت دهید می توانید کنترل احساساتتان را دوباره به دست آورید.

2. قبل از نشان دادن هرگونه واکنش، توضیح بخواهید
با پرسیدن سوال های مختلف وقت را بگذرانید. می توانید از صحبت های دیگران استفاده کرده و سوالاتی از آنها بپرسید. با این کار به آن فرد زمان می دهید که اشتباه خود را تصحیح کند.

3. از قانون 10 ثانیه ای استفاده کنید
هیچ عکس العملی نشان ندهید. اگر می بینید که در یک جلسه ی کاری یا پشت تلفن می خواهید کنترل خشمتان را از دست بدهید، با خود تا 10 بشمارید تا از عصبانی شدنتان جلوگیری شود. قبل از نشان دادن هرگونه واکنش، واقعیات را بررسی کنید.

4. با کسی که می تواند آرامتان کند حرف بزنید
همیشه کسی را برای درد دل کردن و تکیه کردن داشته باشید، چه داخل و چه خارج از محل کار. در این مواقع سعی کنید که با او بیرون رفته و کمی صحبت کنید. درست نیست که همه ی احساساتتان را در خود نگاه داشته و بیرون نریزید. با این کار سلامتی خودتان به خطر خواهد افتاد. با دوستی صمیمی در مورد این مشکلات صحبت کنید تا او آرامتان کرده و کنترل خود را دوباره بازیابید.

5. برای از بین بردن عصبانیتتان ورزش کنید
اجازه ندهید که تصویر کاریتان با عصبانی شدن و از دست رفتن کنترلتان مخدوش شود. در این مواقع ورزش کمک بسیار خوبی است. به باشگاه بروید و کمی ورزش کنید. مطمئناً همه چیز را فراموش خواهید کرد.

6. ببینید چه چیز باعث عصبانیتتان می شود
آگاه باشید که در چه موقعیت هایی کنترل خود را از دست داده و عصبانی می شوید. وقتی فهمیدید که چه چیز منجر به عصبانیتتان می شود در صدد جلوگیری از ایجاد چنین موقعیت هایی برآیید. با اینکه یاد بگیرید که چطور با این موقعیت ها کنار بیایید تا موقعیت کاریتان خدشه دار نشود.

7. همکارانتان را بشناسید
ببینید رفتار هر کدام از همکارانتان چه علائمی دارد. ممکن است خیلی از حرفهای آنها که برای شما مثل انتقاد می ماند، در واقع حکم شوخی داشته باشد. با شناختن شخصیت و رفتارهای همکارانتان، بهتر می توانید با انتقادات آنها کنار آمده و خشم خود را کنترل کنید.

8. واکنش افراد دیگر را پیش بینی کنید
زمانی که می خواهید کار جدیدی را در اداره انجام دهید، واکنش و عکس العمل همکارانتان را پیش بینی کنید. با این کار می توانید بهتر با انتقادات و ایرادهای آنها پس از انجام کار کنار بیایید.

9. خود را برای حفظ آرامش آماده کنید
زمانی که می خواهید سخنرانی انجام دهید، خود را برای هر نوع سؤال و انتقادی آماده کنید. با این کار می توانید حین ایراد انتقادات سایرین آرامش خود را حفظ کرده و به درستی پاسخ منتقدین را بدهید.

10. قبل از نوشتن هر ایمیل نامحترمانه کمی صبر کنید
هیچگاه به دیگران بی احترامی نکنید، حتی اگر حق با شما باشد. آسان است که اجازه بدهیم ابرهای تیره جلوی قضاوتمان را بگیرد. قبل از ارسال هر ایمیل نامحترمانه در پاسخ به انتقادات سایرین یک روز صبر کنید. روز بعد دوباره آن را خوانده و تجدید نظر کنید.

11. در پایان هر روز خشمتان را دور بیندازید
یاد بگیرید که با ترک اداره، عصبانیت های خود را نیز دور بریزید. بعد از کار به کارهایی بپردازید که به آن علاقه داشته و لذت می برید. با دوستانتان بیرون بروید، یا تلویزیون تماشا کنید، با این کار استرستان را از بین خواهید برد.

12. برای طغیان های عصبی خود عذرخواهی کنید
با وجود اینکه قصد بدی نداشته اید، درست نیست که جلسات اداری را با عصبانیت ترک کنید. اگر در حین جلسه عصبانیتتان باعث شده که به کسی بی احترامی کنید، از او معذرت بخواهید. لزومی ندارد که برای عصبانیت خود توضیحی بیاورید، فقط گفتن "من رفتار بدی داشته ام و عذر می خواهم" کافی است تا همه ی سوء رفتارها را از بین ببرد.

13. مثل یک مرد رفتار کرده و جلو بروید
مدیران خوب با شخصیت های استوار، احساساتی قوی نیز دارند. این به این معنی نیست که می توانید اجازه بدهید احساساتتان بر شما غلبه کنند، قضاوت هایتان را تیره کرده و ایجاد مشکل کنند. با شناسایی علائم عصبانیتتان، می توانید آسان تر بر آنها چیره شوید، حتی بدون اینکه کسی بفهمد. احساسات منفی خود را با اعتماد به نفس جایگزین کنید و تعادل احساساتتان را حفظ کنید. در این مسائل عجله نکنید. سالها طول می کشد تا آبرو و اعتبار جمع شود اما برای از بین رفتن آن فقط ثانیه ای کافی است.

کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/5/7:: 2:17 عصر     |     () نظر

روزه چاقتان نکند!

روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان علاوه بر آثار روحی و معنوی، اثرات جسمانی ارزشمندی دارد.اما بدون شک زمانی می توان از تاثیرات مثبت روزه بیشتر بهره مند شد که تغذیه در هنگام افطار و سحر منطبق با یک رژیم متعادل و متنوع باشد.این روزها سفره های سحری و افطار خیلی ها با انواع غذاهای چرب و شیرین مثل حلوا، کاچی، خرما، شله زرد، شیربرنج چرب و شیرین و بالاخره ،زولبیا و بامیه رنگین می شود.نتیجه اینکه پس از یک ماه روزه داری نه تنها وزن کم نمی کنیم بلکه با چند کیلو اضافه وزن مجدداً به رژیم غذایی معمول خود بر می گردیم و روند چاقی و اضافه وزن را با الگوی غذایی غلط هم چنان دنبال می کنیم.
سود بردن از معنویات ماه مبارک رمضان نیز بدون توجه به اصول بهداشتی و سلامت جسمی به سختی به دست می آید؛ خصوصاً که فواید جسمی روزه برکسی پوشیده نیست.با برنامه ریزی درست برای تغذیه و مصرف صحیح مواد غذایی در این ماه و پرهیز از زیاده روی در خوردن می توان از برکات معنوی این ماه سود جست و فواید بهداشتی روزه را به دست آورد.یکی از مهم ترین فواید روزه داری بهبود وضعیت بدن و تناسب اندام است که با سوخت بافت چربی و کاهش انرژی دریافتی میسر می شود بنابراین در صورتی که فرد روزه دار توصیه های تغذیه ای را رعایت کند، به طور طبیعی بعد از ماه رمضان، به دلیل کاهش چربی های بدن باید تا چند کیلو گرم کاهش وزن پیدا کند.در سال های اخیر به دلیل عادات و رفتارهای غلط غذایی ،روزه داری نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه تهیه انواع و اقسام خوراکی ها و شیرینی های مختلف در افطاری ها در کنار از بین بردن اثرات معنوی روزه با اسراف و پرخوری سرانجام اضافه وزن و چاقی را به ارمغان می آورد.
می دانید که چاقی با ذخیره بیش از حد انرژی به صورت چربی تعریف می شود.این مشکل در اثر عدم تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی مصرفی به وجود می آید.باز هم مطلع اید که چاقی از عوامل زمینه ساز بیماری های مزمن مانند فشارخون، اختلالات چربی های خون، دیابت نوع 2، بیماری های قلبی عروقی و بعضی از انواع سرطان ها است.
بنابراین آیا بهتر نیست به جای مصرف بی رویه انواع شیرینی های سنتی و مدرن در ماه مبارک، رمضان که جز چاقی و اضافه وزن سودی ندارد، مردم برای مصرف غذاهای سالم تر مثل سبزی، میوه، شیر و مواد لبنی تشویق و حمایت شوند؟امیدوارم وزارت محترم بازرگانی هم سبد کالای ویژه ماه رمضان را به جای مواد غذایی چرب و شیرین، بیشتر با اقلامی مثل مواد پروتئینی، شیر و مواد لبنی و اقلام غذایی سالم تر پرکند تا هم وطنان عزیزمان از فواید جسمی روزه داری در این ماه مبارک هم، بهره مند شوند.
منبع:روزنامه سلامت، شماره233

کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/5/7:: 2:15 عصر     |     () نظر

بیشتر مشکلات و بیماری‌هایی که در ماه رمضان گریبان روزه‌داران را می‌گیرد، ناشی از تغذیه ناصحیح هنگام افطار و سحر است. پزشکان توصیه می‌کنند انتخاب نوع مایعات هنگام افطار می‌تواند ما را برای یک روزه‌داری نشاط‌انگیز و سالم کمک کند. در ساعات افطار آب مورد نیاز بدن را از 3 طریق تامین کنید. مصرف آب و مایعاتی چون شیر، دوغ کم‌چرب، آبمیوه تازه، شربت کم‌شیرین آبلیمو یا خاکشیر و چای کمرنگ را در اولویت قرار دهید. مصرف غذاهای آبدار مانند انواع سوپ جو، آش دوغ، آش ماست، انواع خورش سبزی و خوراک‌های آبدار کم‌نمک را در ساعات میان افطار تا سحر بگنجانید و از مصرف میوه و سبزیجات غافل نشوید.
بهترین دما برای آب و نوشیدنی‌ها بین 5 تا 6 درجه سانتی‌گراد است. گرچه با نوشیدن آب یخ خصوصا در شروع افطار لحظه‌ای احساس فوق‌العاده پیدا خواهید کرد، ولی عطش شما برطرف نخواهد شد و حتی تشنگی شما بیشتر هم می‌شود، اما علت چیست؟ دمای بدن با نوشیدن آب یخ به کمتر از دمای طبیعی یعنی کمتر از 37 درجه سانتی‌گراد می‌رسد بنابراین برای آن که بدن به دمای طبیعی بازگردد مجدد خود را گرم کرده و شما دچار آشفتگی، عطش و مصرف دوباره آب خواهید شد. حال اگر شما به نوشیدن پیاپی آب ادامه دهید معده شما بیش از اندازه حجیم و همین عامل می‌تواند سبب سنگینی معده و مشکلات گوارشی شود. از طرف دیگر کلیه‌ها نیز تحت فشار مضاعفی قرار گرفته و ممکن است مسمومیت ناشی از مصرف آب زیاد عارض شود.

وسط غذا آب نخورید
 


مصرف آب یا مایعاتی چون دوغ یا نوشابه در وسط غذا می‌تواند با رقیق کردن اسید معده کارایی این عضو را دچار اختلال کرده و غذا هضم نشده از معده تخلیه شود. این غذا به دلیل آبکی بودن توقف کوتاهی در روده‌ها داشته و جذب مواد مغذی به خوبی انجام نخواهد گرفت. از سوی دیگر مصرف آب در میان غذا می‌تواند معده را حجیم و تمایل فرد را به مصرف غذا کاهش داده و فرد را در ساعات روزه‌داری دچار گرسنگی شدید سازد. نکته دیگر آن که اگر معده از غذای آبکی پر شود احتمال برگشت غذا از معده به مری زیاد شده و فرد دچار سوزش سر دل یا همان ریفلاکس معده می‌شود. بنابراین بهتر است آب را قبل از غذا یا مدتی بعد از غذا بنوشید.

از مصرف غذاهای تند و محرک بپرهیزید
 


غذاهای تندی که حاوی فلفل و دیگر ادویه‌جات هستند به دلیل طبع گرم و عرق‌زا بودن می‌توانند خون را به سطح بدن هدایت کرده و باعث تعریق و دفع بیشتر آب خصوصا در ساعات روزه‌داری شوند. از طرفی به دلیل آن که همراه با عرق، عناصری چون سدیم و برخی مواد ضروری بدن دفع می‌شود، اختلال قابل توجهی در تعادل آب و املاح بدن ایجاد خواهد شد. بنابراین از مصرف غذاهای حاوی ادویه‌جات تند و همچنین نوشیدنی‌های محرک مانند چای دارچین، چای هل و نوشابه‌های کولا‌دار و برخی جوشانده‌های گیاهی خصوصا در زمان سحر خودداری کنید.
در ضمن اگر دریافت آب بیش از نیاز بدن باشد بر مقدار آب میان‌بافتی افزوده شده و اندام‌ها دچار تورم می‌شوند. این حالت معمولا در مصرف‌کنندگان داروهای کورتونی، خانم‌های باردار، بیماران کلیوی یا کسانی که غذاهای شور می‌خورند بیشتر دیده می‌شود، بنابراین بهتر است برای خوردن سحری کمی زودتر از خواب بیدار شده و در فواصل معینی از مایعات، میوه و سبزیجات فیبری آبدار یا غذاهای نشاسته‌ای چون برنج، نان و ماکارونی استفاده کنید. این ترکیبات می‌توانند مانند یک اسفنج تا حدودی آب را در خود ذخیره و بتدریج به بدن برسانند.

نوشیدنی‌های مفید را انتخاب کنید
 


شیر و عسل: مصرف این نوشیدنی در زمان افطار می‌تواند ضعف، خستگی و بی‌حالی شما را به سرعت رفع و مواد مغذی زیادی را به بدنتان برساند. بهتر است این نوشیدنی را به صورت خانگی تهیه و از افزودن موم عسل به آن خودداری کنید. زیرا موم جذب ریزمغذی‌هایی چون کلسیم شیر را کاهش می‌دهد. عسل با قند و شکر کالری یکسانی دارد، پس در مصرف آن محتاط باشید.
شیر و آبمیوه: این نوشیدنی ترکیبی می‌تواند تا حدودی آهن و کلسیم بدن را تامین کند. از همه مهم‌تر به دلیل آن که میوه‌ها سرشار از ویتامین C هستند می‌توانند قدرت جذب این دو عنصر را در بدن افزایش دهند. این نوشیدنی را در خانه تهیه و مصرف آبمیوه‌های صنعتی را به حداقل برسانید.
شیر و قهوه: برخی افراد به دلیل طعم ناخوشایند شیر آن را با چای، قهوه، کاکائو و... مخلوط می‌کنند، اما باید بدانید که این مواد به دلیل اگزالات بالایی که دارند بر اثر ترکیب با شیر مانع جذب کلسیم شیرشده و احتمال دارد کار کلیه را مضاعف کند. بنابراین نوشیدن شیر ساده را خصوصا در این ماه که فاصله میان افطار تا سحر کوتاه و مصرف لبنیات به حداقل می‌رسد در اولویت قرار دهید.
شکلات داغ (هات‌چاکلت): این روزها شاهد نسل جدید یک نوشیدنی صنعتی به نام شکلات داغ در سفره افطار هستیم. این نوشیدنی بسیار شیرین و یبوست‌آور بوده و برای افرادی که مشکل معده دارند و مدام ترش می‌کنند مناسب نیست. این نوشیدنی قدری اعتیادآور بوده و اگر به طور مداوم مصرف نشود فرد را دچار خستگی و بی‌حالی می‌کند.
چای و آبلیمو: مقدار کم آبلیمو می‌تواند میزان مواد آنتی اکسیدان چای را افزایش داده و برای تخریب رادیکال‌های مضر بدن مناسب باشد، اما مصرف بیش از حد آبلیمو طعم چای را عوض کرده و در جذب آنتی‌اکسیدان‌های چای اختلال ایجاد خواهد کرد و با افزایش میزان ادرار، کم‌آبی بدن را در ساعات روزه‌داری تشدید می‌کند.
شربت سکنجبین: این شربت را در زمان افطار بنوشید. شربت سکنجبین اگر با یخ و خیار رنده شده مخلوط شود بلافاصله تشنگی را رفع و التهاب ناشی از گرما را کاهش می‌دهد. این شربت در بریدن صفرا شهرت فراوانی داشته و باید کم شکر تهیه شود.
شربت خاکشیر و تخم شربتی: این شربت را در زمان سحر بنوشید. دانه‌های خاکشیر و تخم شربتی وقتی در مجاورت آب قرار گیرند می‌توانند چندین برابر وزن خود آب جذب کرده و متورم شوند. در نتیجه وقتی بدن در ساعات روزه‌داری به تعریق افتد بدن از ذخیره آب آنها استفاده می‌کند. این شربت‌ها طبع خنکی داشته و از سرگیجه، سردرد، بی‌حالی و تهوع ناشی از روزه می‌کاهد. بهترین نوشیدنی برای شروع افطار یک لیوان آب ولرم با 2 تا 3 عدد خرماست.
منبع:روزنامه جام جم

کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/5/7:: 2:15 عصر     |     () نظر

دسترسی به شبکه‌های تلویزیونی از طریق خطوط تلفن

تفاهم – گروه فناوری: معاون مجازی سازمان صدا و سیما با اشاره به برنامه‌های جشنواره‌های فیلم کوتاه و پویانمایی فضای مجازی از راه‌اندازی آی‌پی مدیا (رسانه‌ی مهر) خبر داد.لطف‌الله سیاهکلی در یک نشست خبری درباره‌ی آی‌پی مدیا گفت: سازمان صدا و سیما فرصتی را فراهم کرده تا به رسانه‌ای بر روی بستر اینترنت برسیم. این سیستم با دو مگابایت سرعت در ثانیه بر روی سطح تلفن است و مردم می‌توانند صوت و تصویر درخواستی ،‌ اینترنت‌، موتور جست وجوگر و سایر خدماتی که لازم دارند روی آن دریافت کنند.وی با بیان اینکه قابلیت دسترسی به کانال‌های تلویزیون بسیار زیاد و تقریبا نامحدود است ، گفت: امکان دسترسی به آن از طریق کابل نوری و تلفن فراهم شده است. سیاهکلی افزود: این تلویزیون یک تلویزیون کابلی نیست. معمولا در دنیا سیستم‌های این چنینی با عنوان آی‌پی تی‌وی معروف است اما سیستمی که ما راه‌اندازی کرده‌ایم آی‌پی مدیا است؛ یعنی همه‌ی رسانه‌ها بر روی آن قرار دارند. معمولا تلفن‌، اینترنت‌، فکس و تلویزیون جدا از یکدیگر هستند اما بر روی آی‌پی مدیا که نام فارسی‌اش را «رسانه مهر» گذاشته‌ایم، همه آنها به صورت هم زمان قابل دسترسی هستند. سیاهکلی با اشاره به اینکه در تولید آی‌پی مدیا با هیچ گزینه خارجی مشارکت نداشتیم، گفت: نرم افزار و سخت افزار آن کار خودمان است در حال حاضر در تهران نزدیک به هزار مشترک از این سیستم استفاده می‌کنند و امیدوارم با همکاری همه رسانه‌ها و همدلی آنها استفاده از آن فراگیر شود. وی تاکید کرد : سیستم ما با هزینه‌های اندک فنی قابلیت‌های بالایی دارد و بر روی بستر مخابرات تلفن فعالیت می‌کند و به همین دلیل هزینه‌ها کم و سرعت انتشار بالاست. معاون مجازی سازمان صدا و سیما همچنین درباره‌ی هزینه‌های آی‌پی تی‌وی توضیح داد: این سیستم هزینه اشتراکی معادل هزینه ای‌دی‌اس‌ال دارد و بین حدود 10 تا 12 هزار تومان به صورت ماهانه هزینه خواهد برد. سیاهکلی همچنین با اشاره‌ به فضای مجازی که نوع و کارکرد رسانه‌ها را تغییر داده ، افزود: تا به این تاریخ رسانه‌ها شامل کتب،‌ مجله‌، رادیو و تلویزیون توسط متخصصیان اداره می‌شدند و اندیشه‌های متخصصین برای مردم منتشر می‌شد. در دوره جدید دو اتفاق افتاد که فضا را عوض کرد. یکی اینکه در کنار متخصصان تولید محتوا برای کاربران هم فراهم شد یعنی کاربران از یک سو می‌توانند مصرف کننده و از سوی دیگر تولید کننده باشند. از سوی دیگر هم امکان ایجاد رسانه توسط مخاطب فراهم شد. این دو اتفاق در تولید محتوای انبوه دگرگونی ایجاد کرده و باعث شده حافظه تاریخی مردم افزایش پیدا کند، چرا که هیچ اطلاعاتی از فضای وب پاک نمی‌شود. سیاهکلی افزود: سازمان در بیش از دو سال گذشته به این نتیجه رسیده که معاونت جدیدی به نام معاونت رسانه مجازی ایجاد کند این معاونت برای کامل کردن چرخه رسانه یک سازمان ایجاد شد. از آنجایی که رسانه‌ها معمولا یک طرفه هستند چنین سیستمی نمی‌تواند با مخاطب تعامل پرقرار کند به همین دلیل بود که سازمان تلاش کرد تا با استفاده از تکنولوژی‌های نوین از رسانه‌های جدید بهره بگیرد که حداقل فعالیت‌ آن مکمل بودن رسانه ملی است. در حال حاضر نیز ما چندین سایت اینترنتی را ایجاد کرده‌ایم که با مخاطبان در ارتباط هستند.

کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/5/7:: 2:14 عصر     |     () نظر

آمار دارندگان موبایل در سراسر دنیا
یک گزارش منتشر شده از سوی بانک جهانی اعلام کرده که سه چهارم از جمعیت کل دنیا به یک تلفن همراه دسترسی دارند، آماری که نسبت به سال 2000 شش برابر شده است. 

به گزارش خبرگزاری مهر، از یک میلیارد نفری که در سال 2000 از مشترکان تلفنهای همراه بودند و امسال این تعداد به 6 میلیارد نفر رسیده است که 5 میلیارد آن در کشورهای درحال توسعه زندگی می کنند.

با افزایش تعداد مشترکان تلفنهای همراه، مشترکان فعال تلفنهای همراه ممکن است به زودی به جمعیتی بیش از جمعیت جهانی تبدیل شوند.

رشد سریع تلفنهای هوشمند دارای دسترسی به اینترنت نیز نسبت به چگونگی استفاده صاحبان تلفنهای همراه از این تلفنها درحال تغییر است، براساس گزارش بانک جهانی بیش از 30 میلیارد برنامه اجرایی تلفنهای همراه در سال 2011 دانلود شده اند. داستان ارتباطات تلفن همراه به سطح جدیدی حرکت می کند، چرا که اکنون مسئله مهم تلفن نیست بلکه نحوه استفاده از آن تلفن است.

براساس این گزارش که با عنوان " اطلاعات و ارتباطات برای توسعه 2012: به حداکثر رسیدن تلفنهای همراه" منتشر شده، در کشورهای درحال توسعه، شروندان به نحو فزاینده ای از تلفنهای همراه استفاده می کنند تا زندگی و همچنین سبک زندگی خود را ارتقا دهند، درحالی که دولتها نیز از تلفنهای همراه برای اصلاح ارائه خدمات و مکانیسم بازخورد شهروندی استفاده می کند.

این گزارش رشد و تکامل تلفنهای همراه را تحلیل کرده و افزایش خدمات اطلاعات محور چون برنامه های اجرایی را مورد توجه داشته است.

تیم کلی از کارشناساین سیاست اطلاعات در بانک جهانی به عنوان یکی از نویسندگان این گزارش اظهار داشت: تحول تلفنهای همراه درست در آغاز منحی رشد قرار دارد. تلفنهای همراه ارزان تر و قدرتمند تر می شوند و پهانه بانک شبکه ها نیز درحال گسترش است که این امر حتی در مناطق روستایی نیز صدق می کند.

راشل کایت نایب رییس بخش توسعه ثبات پذیر بانک جهانی اظهار داشت: ارتباطات تلفنهای همراه فرصتهای مهمی را برای پیشترف انسان و توسعه اقتصادی در پیش رو می گذارد که این امر از ارائه دسترسی اولیه به اطلاعات بهداشت و سلامت تا پرداخت مبالغ نقدی، افزایش کارآفرینی و حضور شهروندان در فرآیندهای دموکراتیک گسترده است.

وی افزود: چالش امروز این است که مردم، دولتها و شرکتهای کشورهای درحال توسعه بتوانند برنامه های اجرایی بومی خود را تولید کند تا بتوانند از این فرصتها سود ببرد.

این گزارش بر نقش دولتها در طراحی و توسعه برنامه های اجرایی نیز تأکید کرده است
آمار دارندگان موبایل در سراسر دنیا
یک گزارش منتشر شده از سوی بانک جهانی اعلام کرده که سه چهارم از جمعیت کل دنیا به یک تلفن همراه دسترسی دارند، آماری که نسبت به سال 2000 شش برابر شده است. 

به گزارش خبرگزاری مهر، از یک میلیارد نفری که در سال 2000 از مشترکان تلفنهای همراه بودند و امسال این تعداد به 6 میلیارد نفر رسیده است که 5 میلیارد آن در کشورهای درحال توسعه زندگی می کنند.

با افزایش تعداد مشترکان تلفنهای همراه، مشترکان فعال تلفنهای همراه ممکن است به زودی به جمعیتی بیش از جمعیت جهانی تبدیل شوند.

رشد سریع تلفنهای هوشمند دارای دسترسی به اینترنت نیز نسبت به چگونگی استفاده صاحبان تلفنهای همراه از این تلفنها درحال تغییر است، براساس گزارش بانک جهانی بیش از 30 میلیارد برنامه اجرایی تلفنهای همراه در سال 2011 دانلود شده اند. داستان ارتباطات تلفن همراه به سطح جدیدی حرکت می کند، چرا که اکنون مسئله مهم تلفن نیست بلکه نحوه استفاده از آن تلفن است.

براساس این گزارش که با عنوان " اطلاعات و ارتباطات برای توسعه 2012: به حداکثر رسیدن تلفنهای همراه" منتشر شده، در کشورهای درحال توسعه، شروندان به نحو فزاینده ای از تلفنهای همراه استفاده می کنند تا زندگی و همچنین سبک زندگی خود را ارتقا دهند، درحالی که دولتها نیز از تلفنهای همراه برای اصلاح ارائه خدمات و مکانیسم بازخورد شهروندی استفاده می کند.

این گزارش رشد و تکامل تلفنهای همراه را تحلیل کرده و افزایش خدمات اطلاعات محور چون برنامه های اجرایی را مورد توجه داشته است.

تیم کلی از کارشناساین سیاست اطلاعات در بانک جهانی به عنوان یکی از نویسندگان این گزارش اظهار داشت: تحول تلفنهای همراه درست در آغاز منحی رشد قرار دارد. تلفنهای همراه ارزان تر و قدرتمند تر می شوند و پهانه بانک شبکه ها نیز درحال گسترش است که این امر حتی در مناطق روستایی نیز صدق می کند.

راشل کایت نایب رییس بخش توسعه ثبات پذیر بانک جهانی اظهار داشت: ارتباطات تلفنهای همراه فرصتهای مهمی را برای پیشترف انسان و توسعه اقتصادی در پیش رو می گذارد که این امر از ارائه دسترسی اولیه به اطلاعات بهداشت و سلامت تا پرداخت مبالغ نقدی، افزایش کارآفرینی و حضور شهروندان در فرآیندهای دموکراتیک گسترده است.

وی افزود: چالش امروز این است که مردم، دولتها و شرکتهای کشورهای درحال توسعه بتوانند برنامه های اجرایی بومی خود را تولید کند تا بتوانند از این فرصتها سود ببرد.

این گزارش بر نقش دولتها در طراحی و توسعه برنامه های اجرایی نیز تأکید کرده است

کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/5/7:: 9:38 صبح     |     () نظر

<   <<   21   22   23   24   25      >
درباره
صفحه‌های دیگر
پیوندها
لیست یادداشت‌ها
آرشیو یادداشت‌ها