سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانشمندی که از دانشش استفاده می شود، از هزار عابد بهتر است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]

چشم بادامی ها از پیشرفت ایران در تولید محصولات الکترونیک ترسیده اند و با لغو یک طرفه قراردادشان می خواهند بازارشان را در ایران حفظ کنند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ایجاد تحریم ها از ابتدای انقلاب صنعت کشور را به سمت خودکفایی پیش برد اما این اتفاق در صنایع الکترونیک دیرتر از باقی صنایع حرکت کرد. طی چند سال گذشته توجه به صنایع الکترونیک باعث شد ایران گروه های صنعتی الکترونیکی قوی را ایجاد کند گروههایی که رفته رفته بازار داخلی را در دست می گیرند و کره و ژاپن که در جهان بیشترین قدرت تولید محصولات الکترونیکی را دارند و ایران بازار بزرگی برای آنها محسوب می شود نگران شوند.

حدود سه سال پیش بود که یکی از شرکت های الکترونیکی داخلی کشور در مزایده ای که شرکت کنکو کره جنوبی برای واگذاری چند واحد تولیدی اش گذاشته بود شرکت کرد و در رقابت با شرکت های معروف اروپایی و آمریکایی برنده شد و 70 میلیون دلار پیش پرداخت تحویل این واحد را پرداخت اما کره ای ها که بازار داخلی ایران را از دست رفته می بینند به بهانه تحریم ها بصورت یک طرفه قرارداد را لغو کردند.

رهبر معظم انقلاب در چند سال اخیر با تاکید بر اصلاح الگوی مصرف و توجه به مارک های داخلی و تولید ملی همواره بر این نکته تاکید کردند که «ما بر روى تولید داخلى تکیه کردیم؛ هم در اول امسال و در شعار سال، هم در صحبتهائى که در طول این چند ماه از اول سال انجام گرفته. خب، تولید داخلى احتیاج دارد به مصرف داخلى؛ این به عهده‌ى مردم است. مصرف خودمان را باید از تولیدات خودمان انتخاب کنیم. اینکه کسانى همه‌اش دنبال مارکها و برندهاى خارجى و اسمهاى خارجى باشند، خطاست؛ فرونشاندن یک هوس شخصى است، اما ضربه‌زدن به یک کار عمومى و اصلى است. مصرف داخلى، تولید داخلى را افزایش میدهد؛ تولید داخلى که افزایش پیدا کرد، بیکارى برطرف میشود. تولید که رونق بگیرد، یعنى تورم کم بشود، گرانى کم بشود، اشتغال افزایش پیدا کند؛ اینها همه به هم متصل است. یک سر این قضیه دست ما مردم است، که مصرف خودمان را چگونه انتخاب کنیم.»

این توجه رهبر معظم انقلاب به تولیدات داخلی و تغییر نگرش مردم نسبت به محصولات داخلی ترس دیگری برای چشم بادامی ها ای است که سالهاست ایران را به عنوان یکی از بهترین بازار های خود در نظر می گرفتند.

چندروز گذشته 1500 نفر از کارکنان گروه تولیدی صنعتی انتخاب که محصولاتی مثل اسنوا، حایر، تکنوگاز و بست را تولید می کنند نسبت به این تخلف شرکت کره ای کنکو در مقابل سفارت این کشور تجمع کردند.

حمید غزنوی سخنگوی گروه صنعتی انتخاب در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: سه سال قبل گروه صنعتی انتخاب در مزایده قانونی برای خرید شرکت و کمپانی دوو با شرکت کنکو قراردادی منعقد کرد.

وی افزود: در این مزایده که شرکت های بزرگی از کشورهای اروپایی و  آمریکا بودند ایران برنده شد و مبلغ 70 میلیون دلار به عنوان پیش پرداخت به این شرکت واریز کرد.

این مقام مسئول در گروه صنعتی انتخاب گفت: با توجه به تشدید تحریم ها، شرکت کنکو قرارداد مابین را یکطرفه لغو کرد و الان سه سال است که 70 میلیون دلار شرکت انتخاب در دست کره ای هاست و اگر پول پرداخت نشود خط تولید بسیاری از لوازم خانگی ایران تعطیل شده و هزاران کارگر بیکار می شوند.

اعتراض سه ساعته کارگران گروه صنعتی انتخاب مقابل سفارت کره با قول سفیر این کشور مبنی بر پیگیری مطالبات کارگران پایان یافت.

غزنوی سخنگوی شرکت انتخاب که به درخواست معاون دوم سفارت کره برای گفتگو به داخل سفارتخانه رفته بود، گفت: سفیر قول داد موضوع را پیگیری کند و از ما مهلت خواست ولی اگر کره ای ها ایران را به کشورهای مستکبر بفروشند ما از روش های دیگری برای رسیدن به حقمان استفاده می کنیم


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/8/22:: 8:2 صبح     |     () نظر

تغذیه

 

 

:

چند توصیه سالم برای کمک به هضم غذا

 

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این وضعیت که اغلب در میهمانی‌ها، تولدها، جشن‌های عروسی و یا حتی در موقع امتحان کردن غذاهای یک رستوران جدید اتفاق می‌افتد، می‌تواند موجب بروز مشکلات گوارشی و هاضمه‌ای شود.

 به گزارش سایت اینترنتی لوموسیتی، در این مقاله چند روش درمانی ساده اما موثر برای برطرف کردن این قبیل مشکلات گوارشی و کمک به هضم غذا ارائه شده که به قرار زیر است:

 -‌ یکی از معمول‌ترین روش‌های درمان مشکلات هاضمه‌ای، مصرف دو قاشق غذاخوری آب لیمو و زنجبیل همراه با عسل در یک لیوان آب گرم پس از صرف یک وعده غذایی سنگین است.

- توصیه بعدی افزودن یک قاشق چایخوری تخم گشنیز بوداده به یک لیوان شیرکره‌ای و خوردن این معجون است.

- به علاوه خوردن یک قاشق چایخوری تخم رازیانه پس از صرف غذا به بهبود گوارش و به هضم بهتر و سریعتر غذا کمک می‌کند.

-‌ یک راهکار موثر دیگر حل کردن یک قاشق چایخوری پودر زیره در یک لیوان آب گرم و نوشیدن این شربت است.

-‌ به علاوه نوشیدن چای سبز یا یک چای گیاهی پس از وعده غذایی روشی موثر در کمک به هضم غذاست.

- راهکار دیگر نوشیدن یک لیوان آب گرم حاوی چند قطره عصاره نعناع است.

- اگر قرار است یک وعده غذایی سنگین داشته باشید مثلا اگر قصد دارید به رستوران یا میهمانی بروید از قبل، مقداری زنجبیل تازه آغشته به کمی نمک را بجوید. این کار به تحریک آنزیم‌های گوارشی و آماده شدن برای هضم غذا کمک می‌کند.

-‌ گاهی اوقات هم می‌توانید با گذاشتن یک کیسه یخ روی معده مشکل خود را حل کنید.

- علاوه بر اینها‌، نوشیدن نصف لیوان آب گرم حاوی یک قاشق چایخوری جوش شیرین نیز برای این منظور موثر است. این روش حتی سریعتر می‌تواند مشکل گوارشی شما را حل ‌کند

کراهت ترک تجارت می کند.


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/8/22:: 7:52 صبح     |     () نظر

نگرانی‌ها درباره اثرات امواج تلفن همراه بر سلامت انسان با رشد بیش از حد تلفن‌های همراه بیشتر شده‌است.
این نگرانی‌ها به خاطر این هستند که تلفن همراه از خود امواج الکترومغناطیسی در مقیاس مایکروویو ساطع می‌کند. مقداری از امواج رادیویی که توسط گوشی‌های تلفن همراه ساطع می‌شوند جذب بدن انسان می‌شوند؛ مثلا امواج رادیویی که توسط گوشی‌های جی اس‌ام ساطع می‌شوند، می‌توانند تا 2 وات قدرت داشته باشند. میزان برونداد امواج گوشی همراه بستگی به استاندارد‌های مخابراتی هر کشور دارد. میزان امواجی که بدن انسان از گوشی همراه جذب می‌کند، با مقیاس جذب خاص یا «اس‌ای آر» اندازه‌گیری می‌شود.
یکی از آثار تشعشعات مایکروویو اثرات گرمایش دیلکتریک است که در آن هر جسم عایق (مانند بافت موجود زنده) توسط حرکت مولکول‌های قطبی که در میدان الکترومغناطیسی قرار دارند گرم می‌شود. وقتی که فردی از گوشی همراه استفاده می‌کند، بیشتر اثرات گرمایشی در اطراف سطح سر او به‌وجود می‌آید و باعث می‌شود که دمای سر حدود کسری از درجه افزایش پیدا کند. این دما کمتر از گرمایی است که در اثر تابش مستقیم خورشید به‌وجود می‌آید.
در این هنگام، جریان انتقال خون مغز قادر است با بیشتر کردن جریان خون در آن قسمت گرما را به جاهای دیگر منتشر کند. اما قرنیه چشم این سامانه تعدیل‌سازی‌ دما را ندارد و آزمایش تابش 2 الی 3 ساعته در چشم‌های خرگوش‌ها در مقیاس اس‌ای آر که دمایی موضعی 41 الی 40 درجه سانتی‌گراد را تولید کرده باعث به‌وجود آمدن آب مروارید در آنها شده‌است. البته آب مرواریدهای زود هنگام به خاطر استفاده از گوشی همراه نیست، چون برونداد امواج گوشی‌های همراه پایین‌تر است.
گذاشتن گوشی همراه درجیب سیگاری کت باعث ضرر رساندن به قلب می‌شود. قرار دادن آن در جیب سمت راست و بزرگ پایین کت موجب بروز اختلالات یا به قولی سرطان پروستات می‌شود. پیشنهاد می‌شود گوشی همراهتان را در جیب سمت چپ وپایین کت قرار بدهید. البته بهترین کار برای سلامتی این است که قید داشتن گوشی همراه را بزنید. تحقیقات پزشکان، بار دیگر بر اثرات نامطلوب امواج تلفن همراه بر ایجاد ناباروری در افراد تاکید کرد. بررسی‌های مختلف نشان می‌‌دهد افرادی که نزدیک امواج موبایل قرار دارند به‌خصوص اگر موبایل نزدیک دستگاه تناسلی قرار گرفته باشد، تاثیر امواج آن روی اسپرم و تخمک بیشتر بوده و میزان ناباروری در این قبیل افراد افزایش می‌یابد.

تحقیقات انجام شده
مضرات تلفن‌همراه از زمانی مطرح شد که فردی در فلوریدای آمریکا در سال 1993 گرفتار تومور مغزی شده و از همسرش که دارای تلفن‌همراه بود شکایت کرد. با افزایش استفاده از تلفن‌همراه در میان مردم، از نوامبر سال 2002 گروهی از شرکت‌ها شروع به تحقیق و بررسی روی اثرات امواج رادیویی، تا 10برابر قوی‌تر از امواج رادیویی تلفن‌همراه روی سلول‌ها و ژن‌ها کردند. براساس گزارش‌های رسیده از این گروه، امواج رادیویی تلفن‌همراه هیچ اثر منفی روی سلول‌ها، ژن‌ها و DNA انسان ندارد. همچنین سازمان بهداشت‌جهانی (WHO) نیز با این گفته که امواج رادیویی تلفن‌همراه اثر مخربی بر سلامت انسان ندارد، موافقت کرده است. اما از آنجا که هنوز ادعاهایی بر خطر این امواج وجود دارد، این سازمان تحقیقات بیشتری را برای اطمینان به محققان پیشنهاد می‌کند.
افرادی که به میزان بیشتری از تلفن‌همراه استفاده می‌کنند، دچار سردرد یا دردهایی در ناحیه آرواره، گردن، بازو و شانه‌ها می‌شوند. بسیاری از محققان معتقدند، امواج الکترومغناطیسی تلفن‌همراه باعث سردرد، بالا رفتن فشار خون و به‌وجود آمدن اینگونه اثرات در بدن انسان نمی‌شود، اما بعضی افراد در اثر استفاده از تلفن‌همراه دچار اینگونه علائم می‌شوند. به گفته این محققان اینها کسانی هستند که خودشان انتظار دارند استفاده از تلفن‌همراه بتواند این علائم را برایشان ایجاد کند. به عبارتی دیگر می‌توان گفت سردرد ناشی از تلفن‌همراه تنها یک توهم بیماری است و نه یک بیماری واقعی. گرچه این بیماران واقعا سردرد می‌گیرند، اما سردردشان به خاطر تلفن‌همراه نیست و دلایل دیگر مثل شلوغی و آلودگی هوا را نیز می‌توان به آن نسبت داد.

آسیب‌پذیری مغز
پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر اثر این امواج را بر بافت مغز و جمجمه مورد بررسی قرار داده‌اند. در حال حاضر توجه اغلب پزشکان از استفاده از تلفن همراه، روی آثار مخرب این تشعشعات بر مغز انسان متمرکز است. استفاده پیوسته از تلفن همراه از حدود 20 دقیقه به بالا می‌تواند با افزایش تدریجی حرارت بافت‌های مغز، سبب ایجاد تغییرات بیولوژیک در بافت مغز و در نتیجه کاهش شنوایی شود. در این صورت کاهش مدت زمان مکالمه با تلفن همراه یا استفاده از سیم‌های ارتباطی هندزفری می‌تواند به‌عنوان موثرترین روش پیشگیری از مضرات این امواج مطرح شود.
این تحقیقات نشان داد میزان جذب امواجی که از تلفن همراه به سمت گوش می‌آید، با توجه به فاصله تلفن همراه از گوش و فرکانس موج متفاوت است. به‌طور معمول بیش از 70 درصد امواج توسط بافت جمجمه و مغز جذب شده و به شکل انرژی حرارتی درمی‌آید. گفتنی است فرکانس امواج تلفن‌های همراه در ایران هم‌اکنون در حدود 900 مگاهرتز است، اما در این تحقیق با پیش‌بینی ورود محدوده‌های جدید تا 2000 مگاهرتز نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
براساس گزارش‌های منتشر شده از سوی دانشمندان، استفاده مداوم از تلفن همراه و حتی تلفن‌های همراه جدید، احتمال ابتلا به تومورهای مغزی را در کاربران به طرز قابل توجهی افزایش می‌دهد. بر این اساس، احتمال ابتلا به تومورهای مغزی در همان سمت از مغز که تلفن همراه بیشتر استفاده می‌شود بین 40 تا 270 درصد افزایش یافته و احتمال ابتلای کاربران تلفن‌های همراه جدید که در طول عمر خود به‌مدت 2000 ساعت از تلفن همراه استفاده کرده‌اند به‌مراتب افزایش می‌یابد.
همچنین در یک آمارگیری که جهت بررسی آثار گوشی‌های تلفن همراه در انگلستان و اسپانیا صورت گرفت آثار سوء در کسانی مشاهده شد که 97 درصد آنان بیش از حدمعمول از گوشی تلفن همراه استفاده می‌کردند. استرس، سردرد، خستگی، دلهره، مشکل در تمرکز، اختلال در حافظه، بی‌اشتهایی و مشکلات پوستی از آثار مشاهده شده در این تحقیق بود.

مضرات آنتن‌های BTS
آنتن‌های BTS تلفن همراه در کشور ما معمولاً روی دکل‌های 10 تا 30 متری و یا روی سقف آپارتمان‌ها نصب می‌شوند، گاهی نیز هر یک از سه آنتن ایستگاه BTS در یک طرف یک ساختمان که هر کدام 120 درجه را بپوشاند، نصب می‌شود. اشعه اصلی آنتن BTS معمولا 6 درجه عمودی را پوشانده و تلاش می‌شود که اشعه به فاصله هر چه دورتری از BTS ارسال شود تا مشترکین در فواصل دور نیز از سیگنال آن بهره‌مند شوند. سیگنال یک BTS معمولاً در فاصله‌ای بین 50 تا 200 متر از BTS به زمین می‌رسد.
فرستنده‌های BTS قدرتی بسیار بیشتر از گوشی تلفن همراه ارسال می‌کنند، اما اثرات حرارتی ناشی از BTS حدود 5 هزار بار کمتر از حداکثر مقدار ناشی از آنتن گوشی همراه در فاصله 2/2 سانتی‌متری است.
این آنتن‌ها به‌دلیل مبادله امواج رادیویی و الکترومغناطیسی باعث تولید آلودگی‌ها و مضراتی برای انسان‌ها می‌شوند. تاثیر آنتن‌های BTS به قدرت آنها و میزان فاصله فرد با آن بستگی دارد، چرا که اگر فردی به‌طور دائم در مقابل تشعشعات یک دکل BTS تلفن همراه قرار داشته باشد، حتما این امواج بر او اثرات منفی خواهد داشت؛ مثلا اگر آنتن مذکور درست مقابل خانه مسکونی فردی قرار داشته باشد احتمال صدمات بدنی به او بیشتر است.

کیف نانویی
اخیرا خبری منتشر شد مبنی بر اینکه یک مخترع جوان ایرانی، نخستین کیف نانویی ضد‌امواج تلفن همراه را ساخته که بیش از 99 درصد امواج الکترومغناطیسی تلفن همراه را جذب و از تاثیر زیانبار آن بر سلامت جلوگیری می‌کند. به گفته مخترع، کیف نانویی تلفن همراه، ابداعی که با گذشت چند ماه از ثبت اختراع آن در آلمان، مورد توجه وسیع کاربران تلفن همراه در کشورهای مختلف قرار گرفته، قادر است تا بیش از 99 درصد امواج الکترومغناطیسی تلفن همراه را جذب و از تاثیرات زیان‌بار آنها بر سلامت جلوگیری کند. در این طرح، با تزریق ترکیبات نانونقره به الیاف بافتی، پارچه‌ای با خاصیت جذب امواج الکترومغناطیسی تولید و با استفاده از آن پوشش ویژه تلفن همراه ساخته شد که کاربر هنگام حمل تلفن و حتی در زمان مکالمه یا ارسال و دریافت پیام کوتاه، تلفن را همواره در داخل آن نگه می‌دارد و بدین ترتیب امواج ناشی از عملکرد تلفن همراه جذب این پوشش شده و از تماس آن با بافت‌های مختلف بدن که آسیب و عوارض سوء متعددی در پی دارد پیشگیری می‌شود.
وی با بیان اینکه کیف نانویی تلفن همراه ابداعی در مدتی کوتاه در کشورهای فرانسه، هلند، سوئیس، بلژیک، اتریش و هند نیز با استقبال مواجه شده است، خاطرنشان کرد: این پوشش تلفن همراه موسوم به ایوال که همچون دیوار الکترومغناطیسی عمل می‌کند، در مارس2007 در آلمان و همچنین در ایران به ثبت رسیده و آزمایش‌های کیفی انجام شده توسط موسسه تحقیقات راداری و الکترومغناطیسی (وابسته به ارتش آلمان که یکی از معتبرترین مراکز تحقیقاتی در این حوزه است) کارایی چشمگیر پوشش ابداعی در جذب امواج و جلوگیری از اثرات زیان بار آن را تایید کرده است.در هر صورت تلفن همراه مانند بسیاری از وسایل الکترونیکی دیگر در کنار فوایدی که برای ما دارد صدماتی را نیز به همراه داشته است. راستی شما سرتان درد نمی‌کند ؟ لطفا تلفن همراه را از خودتان دور کنید.


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/8/22:: 7:52 صبح     |     () نظر

 

ا

 

ا Alphanumeric Display : نوعی از صفحه نمایش در گوشی‌های تلفن همراه، که قابلیت نمایش حروف و اعداد را دارند ولی نمی توانند تصاویر گرافیکی را نمایش دهند.

 

                      

 

3G

مخفف عبارت)3rd-generaion نسل سوم )می باشد. نسل اول گوشی‌های تلفن همراه به صورت آنالوگ در اواخر دهه 80 و اوائل دهه 90 به بازار عرضه شدند. نسل دوم تلفن های همراه، با تکنولوژی دیجیتال از اواخر دهه 90 وارد میدان شدند و اما نسل سوم که از سال 2003 میلادی مطرح شد؛ گوشی‌های تلفن همراه با قابلیت انتقال اطلاعات با سرعت‌های بسیار بالا، اتصال دائم به پایگاه‌های اطلاعاتی و کیفیت صدای بالاتر را به ارمغان آورد. علاوه بر این ها در گوشی‌های نسل سوم، امکانات پیچیده‌ای چون ارتباط تصویری زنده با طرف مقابل گنجانده شده است. استانداردهای مختلفی برای تکنولوژی 3G وجود دارد. معروفترین آنها استاندارد UMTS است که بر پایه ساختار مخابراتی WCDMA بنا نهاده شده است.

Alphanumeric Display

نوعی از صفحه نمایش در گوشی‌های تلفن همراه، که قابلیت نمایش حروف و اعداد را دارند ولی نمی توانند تصاویر گرافیکی را نمایش دهند.

Bluetooth

نوعی شبکه بی سیم در محدوده شخصی (WirelessPersonal Area Network) که امکان اتصال تلفن‌های همراه، کامپیوترها و سایر وسایل الکترونیکی را در فواصل نسبتا کوتاه بدون استفاده از سیم و از طریق فرکانس‌های رادیویی (با توان پایین) میسر می سازد. بلوتوث این امکان را به شما می دهد که گوشی خود را در جیبتان قرار دهید و به راحتی از طریق هدست بی سیم، به مکالمه بپردازید همچنین از طریق بلوتوث می توانید به تبادل اطلاعات و فایلهای موجود در گوشی تان با گوشی‌های نزدیک آن بپردازید.
LCD

مخفف عبارت Liquid Crystal Display می باشد. صفحات نمایش LCD از دو صفحه پولاریزه شده تشکیل شده اند که میان آنها توسط یک محلول کریستال مایع پر شده است.

MMS

مخفف عبارت Multimedia Messaging System است. MMS در واقع ساختار توسعه یافته SMS و EMS می باشد. بعد از بوجود آمدن و فعال شدن سیستم های مخابراتی چون GPRS ، HSCSD ، EDGE و UMTS به خاطر سرعت بالای انتقال داده ها در این سیستم ها، زمینه مناسب برای بوجود آمدن MMS ایجاد گشت. یک پیغام مالتی مدیا (MMS) می تواند حاوی متن، عکس، صوت و یا حتی کلیپ های کوتاه ویدیویی باشد.

 

 

CDMA

مخفف عبارت Code Division Multiple Access می باشد. نوعی از تکنولوژی دیجیتال بی سیم که انتقال صوت و دیتا را به طور همزمان بر روی یک فرکانس مهیا می سازد. CDMA در واقع نسل دوم (2G) تلفن های همراه است که در کشورهای کانادا، آمریکا، آسیای شرقی و آمریکای لاتین مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه اکثر شرکت های مخابراتی که از تکنولوژی CDMA استفاده می کردند در حال مهاجرت به سمت تکنولوژی جدید انتقال پرسرعت اطلاعات با نام 1xRTT هستند .

EDGE

مخفف کلمه Enhanced Data rates for GlobalEvolution می باشد. این تکنولوژی به طور مشترک توسط مجامع جهانی GSM و TDMA معرفی شده است و امکان انتقال صوت ، دیتا و تصویر با سرعت 384 کیلوبیت در ثانیه را در تلفن های همراه مهیا می سازد (عملا سریعترین سیستم انتقال داده در سرویس های مخابراتی). EDGE بر پایه استاندارد های GSM بنا نهاده شده و از شیوه های تقسیم بندی پهنای باند در TDMA بهره می گیرد.

EMS

مخفف عبارت Enhanced Messaging Service است. ساختاری برای توسعه SMS می باشد که ارسال ترکیبی از ملودی های ساده (مونوفونیک)، تصاویر (به صورت پیکسلی یا همان Picture Message)، اصوات، تصاویر متحرک و متن قالب بندی شده (تغییر سایز حروف، یا ایتالیک و بولد کردن آنها) به گوشی‌های دیگری که دارای قابلیت EMS هستند را ممکن می سازد.

GPRS

مخفف عبارت General Packet Radio Service می باشد. نوعی تکنولوژی بی سیم که امکان ارتباط پرسرعت اینترنتی و انواع دیگری از ارتباطات اطلاعاتی را مهیا می سازد. در ساختار GPRS اطلاعات به صورت بسته های دیتا در آمده و منتقل می گردند. سیستم GPRS به طور موازی با

GSM کار خواهد کرد بنابراین در حین ارتباط اینترنتی از طریق گوشی تان، به هیچ وجه خط تلفن اشغال نخواهد بود. در این سیستم هزینه ها بر اساس حجم اطلاعات رد و بدل شده محاسبه می گردند (بر حسب کیلوبایت) و مدت زمان ارتباط شما هیچ تاثیری بر افزایش هزینه ها ندارد. قبل از بوجود آمدن GPRS، برای ارتباط اینترنتی می بایست از طریق شبکه GSM با ISP ها تماس گرفته می شد که هزینه‌های سنگینی برای کاربران در بر داشت و ضمنا حداکثر سرعت ارتباطی 9.6 کیلوبیت در ثانیه میسر بود. اما GPRS از لحاظ تئوری می تواند سرعتی معادل 115 کیلوبیت در ثانیه را برای شما مهیا سازد (البته در دنیای واقعی این سرعت بین 30 تا 40 کیلوبیت در ثانیه خواهد بود). GPRS عملا به عنوان نسل 2.5 یا 2.5G در تلفن های همراه شناخته می شود.


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/8/22:: 7:49 صبح     |     () نظر

 

خدا: بنده ی من نماز شب بخوان و آن یازده رکعت است.

بنده: خدایا ! خسته ام! نمی توانم.

خدا: بنده ی من، دو رکعت نماز شفع و یک رکعت نماز وتر بخوان.

بنده: خدایا ! خسته ام برایم مشکل است نیمه شب بیدار شوم…

خدا: بنده ی من قبل از خواب این سه رکعت را بخوان

بنده: خدایا سه رکعت زیاد است

خدا: بنده ی من فقط یک رکعت نماز وتر بخوان

بنده: خدایا ! امروز خیلی خسته ام! آیا راه دیگری ندارد؟

خدا: بنده ی من قبل از خواب وضو بگیر و رو به آسمان کن و بگو یا الله

بنده: خدایا!من در رختخواب هستم اگر بلند شوم خواب از سرم می پرد!

خدا: بنده ی من همانجا که دراز کشیده ای تیمم کن و بگو یا الله

بنده: خدایا هوا سرد است!نمی توانم دستانم را از زیر پتو در بیاورم

خدا: بنده ی من در دلت بگو یا الله ما نماز شب برایت حساب می کنیم

بنده اعتنایی نمی کند و می خوابد

خدا: ملائکه ی من! ببینید من آنقدر ساده گرفته ام اما او خوابیده است چیزی به اذان صبح نمانده

او را بیدار کنید دلم برایش تنگ شده است امشب با من حرف نزده

ملائکه: خداوندا! دوباره او را بیدار کردیم ،اما باز خوابید

خدا: ملائکه ی من در گوشش بگویید پروردگارت منتظر توست

ملائکه: پروردگارا! باز هم بیدار نمی شود!

خدا: اذان صبح را می گویند هنگام طلوع آفتاب است ای بنده ی من بیدار شو

نماز صبحت قضا می شود خورشید از مشرق سر بر می آورد

ملائکه:خداوندا نمی خواهی با او قهر کنی؟

خدا: او جز من کسی را ندارد…شاید توبه کرد…

بنده ی من تو به هنگامی که به نماز می ایستی من آنچنان گوش فرا میدهم

که انگار همین یک بنده را دارم و تو چنان غافلی که گویا صد ها خدا داری

 


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محسن یزدانی زازرانی 91/8/22:: 7:48 صبح     |     () نظر

<   <<   11   12   13   14   15   >>   >
درباره
صفحه‌های دیگر
پیوندها
لیست یادداشت‌ها
آرشیو یادداشت‌ها