دستگاه تست قند خون بازنشسته می‌شود
یکی از روش‌های اندازه‌گیری میزان قند خون در بیماران دیابتی، استفاده از دستگاه‌هایی است که از طریق نمونه خونی گرفته‌شده از بیمار عمل می‌کند. استفاده از این دستگاه‌ها مستلزم این است که با استفاده از سوزن، زخم بسیار کوچکی در نوک انگشت یا روی بازوی فرد ایجاد شود که اغلب در روز بعد دردناک شده و موجب ناراحتی بیمار می‌شود.

اما ابزارکی جدید که مجهز به حسگر فوتونیک است به بیماران کمک می‌کند به روشی ساده‌تر قند خونشان را اندازه بگیرند. این ابزارک که به اختصار PGS نامیده می‌شود، از یک سیستم دو قطعه‌ای متشکل از یک بازوبند و یک حسگر حلقه‌ای تشکیل شده است. در این روش بر اساس فناوری که بر عملکرد امواج نوری در محدوده امواج مادون قرمز مبتنی است، میزان قند خون بیمار هر پنج دقیقه اندازه‌گیری می‌شود و به این ترتیب، این سیستم به او این اطمینان را می‌دهد که میزان قند خونش در تمام طول روز در محدوده مجاز قرار دارد. این دستگاه قابل شارژ است و با یک بار شارژ دستگاه می‌توانید تا 30 ساعت بدون نیاز به شارژ مجدد از آن استفاده کنید. حتی اگر تصمیم بگیرید پس از یک روز کاری برای پیاده‌روی همراه دوستانتان به پارک بروید هم دیگر هیچ نگرانی از بابت اندازه‌گیری قند خونتان ندارید. زیرا با همراه داشتن این سیستم قابل حمل که براحتی و بدون نیاز به نمونه خونی قند خونتان را اندازه می‌گیرد دائم تحت نظر هستید و بلافاصله پس از این‌که با مشکل مواجه شوید به شما هشدار داده می‌شود.

در حقیقت این دستگاه شبیه به یک مچ‌بند است که مانند یک ساعت مچی آن را به روی دستتان می‌بندید و می‌توانید بدون این‌که در انجام کارهای روزمره برای شما محدودیتی ایجاد کند، دائم آن را روی دست‌تان قرار دهید. این روش برخلاف روش‌های معمول روشی غیرتهاجمی برای اندازه‌گیری قند خون است و پیامدهای جانبی نسبتا کمتری را به همراه دارد. اغلب سیستم‌هایی که به منظور تحت نظر قراردادن شرایط بیماران طراحی می‌شوند برای آنها محدودیت‌هایی را ایجاد می‌کنند اما فناوری‌ها یا به عبارتی ابزارک‌های جدیدی که برای این قبیل کارها طراحی می‌شوند، با در نظرگرفتن محدودیت‌های احتمالی طراحی می‌شوند و به همین سبب استفاده از آنها به مراتب ساده‌تر است.

منبع: Gajitz.com