خانم ها بخوانند
اختلاف های زناشویی, همواره از سوءنیت طرفین سر چشمه نمیگیرد؛ بلکه در بیشتر موارد ناشی از این واقعیت است که هر یک از آنها صادقانه مسأله را به گونه ای متفاوت می بیند. از گفت و گو درباره مردان دیگر پرهیز کنید. اگر شاغل هستید و با ارباب رجوع مرد کار می کنید, و چنانچه مردان فامیل را ملاقات می کنید, نزد همسر خود از آنها تعریف نکنید. با این کار هم به حس توانمندی و قدرتمندی مرد آسیب می زنید و هم صمیمیت را از بین می برید.
 اگر متوجه شدید که از دیگران حساستر, نگران تر, وسواسی تر و افسرده تر هستید, هر چه سریع تر برای درمان به مراکز مشاوره مراجعه کنید.
نقاط ضعف خود را بشناسید و پیش از این که طرف مقابل از شما بخواهد, آنها را تعدیل و اصلاح کنید.
در برابر مردان دیگر عفت و حیا را رعایت نمایید تا شوهرتان به واکنش منفی وادار نشود.دار نشود.
سزارین باعث بروز مشکلات عاطفی مادر با فرزند در آینده میشود
رییس انجمن علمی مامایی ایران گفت: عمل سزارین علاوه بر اینکه برای نوزاد عوارضی چون عدم تکامل ریه، مغز و دستگاه گوارشی را در پی دارد باعث ایجاد مشکلات تنفسی و کم وزنی و نارسی در نوزاد نیز میشود.
به نقل از ایسنا، دکتر ناهید خداکرمی در این رابطه افزود: درد زایمان یکی از نشانههای تکامل و رسیدگی جنین است بنابراین پروسه تکامل نوزادانی که مادر بدون داشتن علایم زایمانی سزارین میشود، ناقص خواهد بود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: اخیرا دانشمندان با مطالعه کودکان سزارینی و مقایسه آنها با بچههایی که به روش طبیعی متولد شدهاند به نتایجی دست یافتهاند که نشان میدهد این کودکان در دوران نوجوانی چاقتر از دیگر بچهها هستند و میزان ابتلای آنها به آسم و دیابت بیشتر است.
خداکرمی با بیان اینکه ممکن است بعضی از نوزادان سزارینی با وزن طبیعی به دنیا بیایند، افزود: حتی با وجود وزن طبیعی، معلوم نیست که این بچهها از نظر سایر ارگانهای بدن تکامل پیدا کرده باشند.
رییس انجمن مامایی افزود: عمل سزارین علاوه بر اینکه عوارضی برای نوزاد ایجاد میکند، عوارضی هم برای مادر در پی دارد. این مادران علاوه بر اینکه دو برابر کسانی که به صورت طبیعی زایمان میکنند، خون از دست میدهند تا چندین روز پس از زایمان از دردهای ناحیه عمل رنج میکشند ضمن آنکه احتمال آسیب به دستگاه تناسلی، ادراری و ایجاد عفونتها پس از زایمان در این مادران بیشتر است.
به گفته وی، زنانی که عمل سزارین میشوند در آینده از بعد عاطفی و ارتباطی با فرزندانشان دچار مشکل میشوند.
خداکرمی با اشاره به بعضی از مطالعات دانشمندان مبنی بر اینکه ممکن است پس از جراحی سزارین، ناباروری ثانویه در این مادران به وجود بیاید، اظهار کرد: همچنین ممکن است جفت در حاملگی بعدی به صورت ناهنجار رشد کرده و به علت چسبندگی به ناحیه عمل جراحی قبلی، خطر خونریزی و حتی مرگ را برای مادر در پی داشته باشد.
رییس انجمن مامایی ایران با تاکید بر اینکه توام بودن تولد با درد هم از نظر علمی و هم از نظر فیزیولویک میتواند پروسه تکامل بچه را تکمیل کند، افزود: ماما و پزشک میتوانند از وضعیت درد مادر روند زایمان را کنترل نمایند و به عبارتی کیفیت درد میتواند نشانگر وضعیت سلامتی مادر و جنین باشد.
زن در نگاه وحی زن و مرد تافته یک بافته اند
![]() زن و مرد, مکمل یکدیگر هستند, مانند موقعیت شب و روز در شکل دادن روزگار. قرآن کریم می فرماید: “هُنَّ لِبََاسٌ لَکُم وَ اَنتُم لِبََاسٌ لَهُنَّ”. زنان پوشش و مایه عفاف و پاکی شما و شما مردان مایه عفاف و پاکی آنان هستید. قرآن کریم با این تشبیه زیبا ارتباط و همبستگی زن و مرد را بیان داشته است. همچنان که نمی توان هیچ یک از نخ ها, تارها و پودهای یک پارچه را از هم جدا تصور کرد, زن و مرد نیز در تشکیل یک واحد انسانی چنین هستند, و “نفس واحده” را معنا میبخشند. از دیدگاه قرآن, زن و مرد از یک ریشه و جنس آفریده شده اند و هر کدام لازمه و مکملجفت دیگری است. زن و مرد از جان یکدیگرند و هر گاه واژه انسان به کار می رود, نوع انسانی مراد است که عبارت از مرد و زن میباشد و نه یکی از آن دو. قرآن مجید زن و مرد را یک جفت می داند, به گونه ای که در همه طبیعت و جانداران, این حقیقت دیده می شود. گویا آفرینش و قدرت نقش آفرین, مرد و زن را در خلوتگاه واحد, به دو جزء تقسیم کرده است تا از آن مرکز به سوی تکمیل و ادامه حیات در حرکت باشند و برای اتحاد به سوی یکدیگر جذب شوند. همان گونه که زن از نظر روحی به مرد تکیه دارد و در هر وضعیتی خود را نیازمند او میداند, مرد نیز همواره به زن و محبت او نیاز دارد.
مراسم عروسی حضرت فاطمه(س)
مدتی شاید چند ماه از مراسم عقد فاطمه (س) گذشت و علی (ع) از این که درباره عروسی سخنی به میان آوَرَد، شرم داشت تا این که «ام ایمن» موضوع را به آگاهی پیامبر(ص) رسانید. ایشان پرسید: چرا خود علی در این باره نزد من نیامد؟ ام ایمن گفت: حیا و شرم مانع از این کار شد. وی علی(ع) را خبر کرده، به خانه پیامبر برد. علی نزد ایشان آمد و از شرم سرش را به زیر افکند. پیامبر گرامی اسلام(ص) فرمود: آیا میخواهی همسرت را به خانه ببری؟ علی (ع) همچنان که سرش را زیر انداخته بود، پاسخ داد: آری پدر و مادرم فدای تو باد. شب بعد پس از ولیمه دادن به مسلمانان هنگامی که خواستند فاطمه(س) را ببرند، رسول خدا برای آن ها دعا کرد و مراسم با همه خاطراتش پایان یافت. ایشان دست زهرا (س) را در دست علی(ع) گذاشت و فرمود:« علی جان! خداوند، دختر رسول خدا را بر تو مبارک گرداند. فاطمه بهترین همسر است. و ای فاطمه! علی بهترین شوهر است.» سپس زنان دور فاطمه را گرفتند و با تکبیر و دعا و صلوات، ایشان را تا خانه علی(ع) بدرقه کردند. به راستی آیا میتوان پذیرفت که دختر پیامبر گرامی اسلام، در عروسی اش فقط به دادن ولیمه اکتفا کرده است؟ آیا این با عملکرد کسانی که خود را پیرو زهرا(س) می دانند، سازگاری دارد؟ عروسی برخی دختران امروز، نه تنها گویای پیرو فاطمه بودن آن ها نیست، بلکه فرسنگ ها با دنیای فاطمه (س) فاصله دارد. به راستی چه شده است که برخی دختران ما عروسی را جز به اسراف و گناه نمی پذیرند؟
|